Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κάτοικος…Κολωνίας και την επόμενη χρονιά ο Δ. Παπαδημητρίου

Στην Κολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του και για τη σεζόν 2012-2013 ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ο Έλληνας διεθνής ήταν βασικός συντελεστής στη φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομώνυμης ομάδας μέχρι την πρωτιά στη δυτική περιφέρεια της Γ΄κατηγορίας και την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα 2 και φυσιολογικά δημιουργήθηκαν από καιρό οι προϋποθέσεις για ν’ ανανεώσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους και για την επόμενη χρονιά. Πράγματι, η νέα συμφωνία αποδείχτηκε απλή υπόθεση…

Ο Παπαδημητρίου πήγε πέρσι στην Κολωνία κι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία με όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Παράλληλα η διοίκηση και το τεχνικό τιμ του κλαμπ είδαν να καλύπτονται και με το παραπάνω οι προσδοκίες τους από τον 28άχρονο αριστερόχειρα πρωταθλητή κι επιθυμούσαν την παραμονή του. Η επιθυμία ήταν κοινή και δεν χρειάστηκε πολλή συζήτηση για το νέο συμβόλαιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παπαδημητρίου πρόκειται ν’ αγωνιστεί και την προσεχή σεζόν στη θέση 1 της ομάδας του Ρήνου (θέση, από την οποία έκανε καταπληκτικό 2ο γύρο στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας), ενώ θ’ αποτελέσει και τον μοναδικό ξένο αθλητή στο ρόστερ της. Το κλαμπ ενισχύεται με δυο-τρεις ακόμα καλούς παίκτες, όμως θα είναι όλοι Γερμανοί.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κολωνία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια με 37 βαθμούς στη λεγόμενη Regional και υπέστη μόλις μία ήττα στο φινάλε όταν όλα είχαν κριθεί. Ο Παπαδημητρίου ήταν ο κορυφαίος αθλητής του συλλόγου, καθώς εμφάνισε 28 νίκες και 4 ήττες στο απλό, 11 νίκες και 6 ήττες στο διπλό. Με την παραμονή του στην ομάδα θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά μετά από λίγα χρόνια στην 2η κατηγορία της Γερμανίας, όπως είχε κάνει με τη φανέλα της Ραμστάιν.

* Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας για προπονητές θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη στα μέσα Ιουλίου. Τόπος διεξαγωγής είναι το MediterraneanHotel (Παραλία Θεσσαλονίκης), θα τα οργανώσει η ιστοσελίδα www.sportpsychologist.gr και εισηγητής θα είναι ο Ιωάννης Ζαρώτης ψυχολόγος-αθλητικός ψυχολόγος. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν αναλυτικά είναι:

Παρασκευή 13/7/2012, 18:00-21:00:            

Το Άγχος των αθλητών και η στάση του προπονητή

Σάββατο 14/7/2012, 10:00-13:00:          

Επικοινωνία προπονητή-αθλητών

Επικοινωνία προπονητή-γονέων

Σάββατο 14/7/2012, 18:00-21:00:            

Η επαγγελματική εξουθένωση στους προπονητές

Κυριακή 15/7/2012, 10:00-13:00:            

Τα κίνητρα στους αθλητές

και η ανάπτυξη ταλαντούχων αθλητών

Δηλώσεις συμμετοχής-Πληροφορίες: 6932420022, zaroti@phed.uoa.gr, sportpsychologist.gr@gmail.com.

 

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ