Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τελευταίες ετοιμασίες στη Βέροια για το 6ο φετινό αναπτυξιακό τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Veroia afisa_2014

Veroia afisa_2014Στη Βέροια είναι …επί ποδός για το ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών, που θα φιλοξενήσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Νοεμβρίου. Θα είναι το 6ο στη φετινή σειρά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το 2ο, που διοργανώνεται με πανελλήνια εμβέλεια στην όμορφη πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας. Οι συμμετοχές δεν θα φτάσουν στα περσινά επίπεδα (σ.σ. ήταν 183), ωστόσο η ανταπόκριση αθλητών, γονέων και σωματείων είναι σημαντική και αυτή τη φορά και στέλνει μήνυμα ότι το τουρνουά έχει όλες τις προϋποθέσεις για να καθιερωθεί. Άλλωστε, η Βέροια έχει δοκιμαστεί επιτυχώς τα τελευταία χρόνια και σε άλλα τουρνουά για παιδιά κι έχει δείξει και το ζωηρό ενδιαφέρον της για το άθλημα και την καλή της δραστηριότητα γύρω από αυτό. Το όπεν διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία µε το αθλητικό σωµατείο επιτραπέζιας αντισφαίρισης Βέροιας και υπό την αιγίδα του δήµου Βέροιας. Διεξάγεται στο δηµοτικό κλειστό γυµναστήριο Φιλίππειο και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αθλητή του σωματείου Φώτη Τσιαλτζούδη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 160 κι αυτές τις ημέρες έχουν γίνει δύο-τρεις ακυρώσεις. Θα πραγματοποιηθούν όλες οι κατηγορίες, καθώς οι δηλώσεις χωρίζονται σε 49 παίδες, 44 παμπαίδες, 17 νέους, 18 παγκορασίδες, 22 κορασίδες και 10 νεάνιδες. Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται σε σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, αφού εκτός από τη Βέροια, πρόκειται να δώσουν το «παρών» αθλητές κι αθλήτριες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κοζάνη, την Καρδίτσα, την Αλεξανδρούπολη, την Έδεσσα, την Καβάλα, τα Ιωάννινα, τη Φλώρινα, την Κόρινθο και τη Λάρισα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θ’ ανοίξει το Σάββατο στις 09.00 με τους ομίλους των παμπαίδων και των παίδων. Την Κυριακή η έναρξη γίνεται από τις 08.30 με νοκ άουτ αγώνες διαβάθμισης, ενώ οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 15.30. Θα χρησιμοποιηθούν 14 τραπέζια. Αναλυτικά τα ωράρια των αγώνων και τους συμμετέχοντες μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr), ενώ υπάρχει και σελίδα του πρωταθλήματος στο facebook (Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βέροιας).

* Μεγάλη σημασία έχει το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο ανοιχτό πρωτάθλημα θα βοηθήσουν και νέοι διαιτητές, οι οποίοι αποφοίτησαν μόλις την περασμένη Κυριακή από τη σχολή διαιτησίας, που οργάνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α στη Βέροια. Τη σχολή παρακολούθησαν 10 άτομα, όλα από τη βορειοελλαδίτικη πόλη και πέρασαν επιτυχώς τις πρακτικές και γραπτές εξετάσεις και ανακηρύχθηκαν επίσημοι διαιτητές. Στη σχολή που έγινε στο Φιλίππειο γυμναστήριο δίδαξε η διεθνής επιδιαιτήτρια Μαρία Τσίπου.

* Στο χρονικό διάστημα από 10 έως 16 Νοεμβρίου θα γίνουν ηλεκτρονικά στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οι δηλώσεις συμμετοχής για το μεθεπόμενο αναπτυξιακό τουρνουά, αυτό της Πάτρας. Θα διεξαχθεί στο κλειστό γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας

(Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) το διήμερο 22 και 23 Νοεµβρίου. Θα το διοργανώσει η Τοπική Επιτροπή ∆υτικής Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία µε τον δήµο Πατρέων στη μνήμη του Ιωάννη Ασημακόπουλου.

* Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναρτήθηκε το ωρολόγιο πρόγραμμα για τα μαθήματα της σχολής προπονητών Γ΄κατηγορίας στο διάστημα 7 με 9 Νοεμβρίου. Σημειωτέον ότι στο σάιτ έχει δημιουργηθεί η ενότητα «σχολή προπονητών» και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εκεί την ύλη από θέματα που έχουν διδαχθεί. Η συγκεκριμένη ενότητα είναι ενταγμένη στην κατηγορία «νέα».   

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ