Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πέμπτος σταθμός στα φετινά αναπτυξιακά τουρνουά η Φλώρινα το Σαββατοκύριακο

Florina 2014_Aponomi_paides

Florina 2014_Aponomi_paidesΣτα υψηλότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας και την ακριτική Φλώρινα μεταφέρεται η προσοχή των φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αυτό το Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Οκτωβρίου. Η ιδιαίτερα δραστηριοποιημένη στο άθλημα, πόλη, φιλοξενεί το 5ο αναπτυξιακό τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην τρέχουσα σεζόν και είναι έτοιμη να διαφημίσει ξανά την ενασχόληση με τη μικρή ρακέτα. Η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει κρύο και βροχή στην περιοχή, όμως το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης θ’ αποδειχτεί σίγουρα …ζεστό για τους πολυάριθμους αθλητές και τους συνοδούς τους, που αυτή τη φορά μεταβαίνουν στη Φλώρινα σε άλλη εποχή και όχι Ιούνιο, όπως έγινε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, το τοπικό σωματείο επιτραπέζιας αντισφαίρισης Σάρισες, που θα είναι συνεργάτης έχουν δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για ένα ακόμα πετυχημένο όπεν μικρών ηλικιών υπό την αιγίδα του δήμου της πόλης και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Έχουν δηλώσει ν’ αγωνιστούν 142 αγόρια και κορίτσια και όλα δείχνουν ότι θα σημειωθεί κι εδώ ρεκόρ συμμετοχών μετά τις 118 του 2013.

Οι δηλώσεις χωρίζονται σε 17 νέους, 8 νεάνιδες, 47 παίδες, 17 κορασίδες, 34 παμπαίδες και 19 παγκορασίδες. Ανάμεσά τους βρίσκονται φυσικά και σε αυτό το ανοιχτό πρωτάθλημα πολλά κορυφαία ονόματα των συγκεκριμένων κατηγοριών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης θα πάρουν μέρος οι νέοι Αντωνιάδης, Δαμιανής, Ζώνιος, οι παίδες Σγουρόπουλος, Βλαχάκης, οι κορασίδες Φίσερ, Τέρπου και οι παγκορασίδες Μυτακίδου και Βασιλειάδου. Πέρα από τη Φλώρινα θα έχουν αθλητές σωματεία από τις περιοχές Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κοζάνη, Βέροια, Αλεξανδρούπολη, Έδεσσα, Καβάλα, Γιάννινα, Δράμα, Σέρρες και Καστοριά.

Σήμερα το απόγευμα διεξάγεται η κλήρωση των γκρουπ και το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει αύριο στις 9.00 με παμπαίδες και παίδες. Στις 12.30 γίνεται η τελετή έναρξης και μία ώρα είναι οι όμιλοι στις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες. Την Κυριακή τα παιχνίδια αρχίζουν από τις 08.30 με αγώνες διαβάθμισης για τα παιδιά, που θα έχουν πάρει την 3η και την 4η θέση των ομίλων τους και στις 12.30 παίρνουν σειρά τα αντίστοιχα νοκ άουτ ματς για τους δύο πρώτους των ομίλων. Γύρω στις 15.30 υπολογίζεται να διεξαχθούν οι τελικοί όλων των κατηγοριών και θ’ ακολουθήσουν οι απονομές και η τελετή λήξης.  

Στη φετινή προσπάθεια στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Φλώρινας θα συνδράμουν και 15 χορηγοί. Είναι οι ακόλουθοι:

Ταβέρνα “Δορυφόρος”

Βιβλιοπωλείο “Η Γωνιά”

Υγρά Καύσιμα “Ουλιάρης”

“Ράδιο Φλώρινα”

Φροντιστήριο “Θεωρητικό”

Λιγνιτορυχεία “Αχλάδας”

Κατάστημα GPSPORTS

Συνεταιρισμός Πρεσπών ” Ο Πελεκάνος”

Τρόφιμα “Μπέλλης”

Ξενοδοχείο “Λύγκος”

Ξηροί καρποί “Bloom”

Τουριστικό γραφείο FlorinaTravel

Autosoumpasis

Ταβέρνα “ΒΑΡΟΣΗ”

Μικρογεύματα Yammm

* Στην Αθήνα εξάλλου, υπάρχει αύριο δράση και για αθλητές της μεγάλης ηλικιακής κατηγορίας. Ο Α.Ο Ζήνων Γλυφάδας, σε συνεργασία µε τον Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, διοργανώνει το Σάββατο, στην καινούργια αίθουσα του σωματείου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπεν για βετεράνους και ανεξάρτητους. Θα σχηματιστούν δύο κατηγορίες στους άνδρες βάσει της δυναμικότητας των αθλητών και όχι των ηλικιών τους και μία στις γυναίκες ενιαία.

 

* Φωτό: Από την απονομή στην κατηγορία των παίδων στο αναπτυξιακό της Φλώρινας την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Από αριστερά στο βάθρο Αλ. Κουλουριώτης, Ξ. Παναγόπουλος, Λυκοστράτης και Τσιτζιλώνης.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ