Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ομαλή η πορεία του τραυματισμού του Κρεάνγκα

143 national_team

143 national_teamΟμαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Καλλίνικου Κρεάνγκα. Η ξεκούραση και παράλληλα η έντονη θεραπευτική αγωγή αποδίδουν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει αρκετά οι πόνοι σε προσαγωγούς και κοιλιακούς. Σύμφωνα με τις τελευταίες ιατρικές εκτιμήσεις ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ίσως μπορέσει σε περίπου τρεις εβδομάδες ν’ αρχίσει βάρη και χαλαρή προπόνηση. Θυμίζουμε ότι τραυματίστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λισσαβώνας και υπέστη ρήξη τένοντα στον μακρύ προσαγωγό του δεξιού ποδιού με το πρόβλημα να επεκτείνεται και στον ορθό κοιλιακό.

* Από τη Δευτέρα είναι σε εξέλιξη στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Φλώρινας. Η σχετική προθεσμία για το τουρνουά, που θα διεξαχθεί το διήμερο 25 και 26 Οκτωβρίου λήγει στις 19 του μήνα.Το αναπτυξιακό τουρνουά, που έρχεται τώρα στο καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., είναι αυτό του Α.Σ. Πέρα Αθηνών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο το Σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου.

* Μία ακόμα ευκαιρία για δράση σε καλό επίπεδο και με όμορφες αγωνιστικές συνθήκες θα έχουν το Σάββατο 25 Οκτωβρίου βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές. Ο Α.Ο Ζήνων Γλυφάδας, σε συνεργασία µε τον Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, διοργανώνειατομικό ανοικτό πρωτάθλημα, για ανεξάρτητους και βετεράνους στην καινούρια αίθουσα του σωματείου μέσα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Όλοι οι συμμετέχοντες θα χωριστούν βάσει της δυναμικότητάς τους και όχι σε ηλικίες και οι κατηγορίες θα είναι 3: Ανδρών 1 με αθλητές μεγαλύτερης δυναμικότητας βάσει των ισχυόντων ranking list, ανδρών 2 με αθλητές μικρότερης δυναμικότητας και πάλι βάσει των ισχυόντωνranking list και γυναικών μία ενιαία κατηγορία για όλες τις ηλικίες. Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 ευρώ και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι την Πέμπτη 23/10 στο e-mail: ttacademy2011@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6977595929. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από την προκήρυξη, που έχει αναρτηθείστην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και την ενότητα «διάφορα νέα» (httf.gr).

* Στο σάιτ της ομοσπονδίας ανακοινώθηκε και το ωρολόγιο πρόγραμμα της σχολής προπονητών Γ΄κατηγορίας για τα μαθήματα, που θα γίνουν από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

* Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα σε στιγμιότυπο από προπόνηση στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG σε φωτό του Πέτρου Γιαννακούρη.

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ