Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Πoρταριά ανοίγει τα φετινά αναπτυξιακά τουρνουά της περιφέρειας

Portaria 2014_prothermansi

Portaria 2014_prothermansiΗ Πορταριά γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο επόμενος σταθμός στη φετινή σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Η αρχή έγινε πριν από δύο εβδομάδες στα «Ελευσίνια» και τώρα έρχεται, στο ειδυλλιακό χωριό του Πηλίου, το 1ο όπεν της χρονιάς στην περιφέρεια για να σηματοδοτήσει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και στον φετινό θεσμό. Άλλωστε, το eventστην Ελευσίνα είχε σημειώσει ρεκόρ συμμετοχών με 157 αθλητές κι αθλήτριες και η Πορταριά αναμένεται να βελτιώσει τη δική της καλύτερη επίδοση, καθώς δήλωσαν ν’ αγωνιστούν 165 παιδιά! Επιπλέον, το συγκεκριμένο όπεν διεξάγεται για 6η χρονιά στη σειρά, εγγυάται καλή οργάνωση και θέαμα και απολαμβάνει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και πολλών μικρών χορηγών. Θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς-Μακρυνίτσας και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου.

Στους αγώνες δήλωσαν συμμετοχή 24 έφηβοι, 11 νεάνιδες, 48 παίδες, 28 κορασίδες, 34 παμπαίδες και 20 παγκορασίδες. Προέρχονται από σωματεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Φλώρινας, των Ιωαννίνων, της Βέροιας, της Καβάλας της Ναυπάκτου, της Πάτρας, της Έδεσσας, του Βόλου και της Αλεξανδρούπολης. Ανάμεσά τους είναι πολλά από τα κορυφαία ονόματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, τα οποία σίγουρα θα κρατήσουν ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο. Από την πρώτη 10άδα των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης πρόκειται ν’ αγωνιστούν πέντε αθλητές στην κατηγορία νέων (Στρ. Δαμιανής, Ν. Αντωνιάδης, Ζώνιος, Τσόπελας, Σταματούρος), τρεις νεάνιδες (Χατζηλυγερούδη, Τουντακώβα, Ισαμπάλογλου), πέντε παίδες (Σγουρόπουλος, Βλαχάκης, Β. Αντωνιάδης, Χατζηλυγερούδης, Γ. Δαμιανής), τρεις κορασίδες (Φίσερ, Τέρπου, Γερασιμάτου), τρεις παμπαίδες (Π. Αδριανός, Κορδαλής, Μαργαρίτης) και τέσσερις παγκορασίδες (Γραμματοπούλου, Μυτακίδου, Κουκουτού, Γκαβαλιά).

Το πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 09.00 με τους ομίλους στους παμπαίδες και τους παίδες. Στις 12.30 γίνεται η τελετή έναρξης και στις 13.30 αρχίζουν τα παιχνίδια τους στους ομίλους οι νέοι, οι νεάνιδες, οι παγκορασίδες και οι κορασίδες. Την Κυριακή οι αγώνες ξεκινούν επίσης στις 09.00 με τους αγώνες διαβάθμισης στους παίδες και τους παμπαίδες. Θ’ ακολουθήσουν τα νοκ άουτ ματς σε όλες τις κατηγορίες με τους έξι τελικούς να υπολογίζεται ότι θα διεξαχθούν περίπου στις 16.00. Λίγα λεπτά μετά το τέλος τους θα γίνουν οι απονομές και η τελετή λήξης του τουρνουά.

Στην Πορταριά έφτασε αργά σήμερα το απόγευμα και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, αφού ολοκλήρωσε τις τελευταίες ημέρες τις διαδοχικές συναντήσεις, που είχε με ανθρώπους του αθλήματος στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη (θ’ ακολουθήσει ρεπορτάζ τις επόμενες ώρες σε άλλο δελτίο Τύπου).

Πέρα από τον δήμο Βόλου θα στηρίξουν το τουρνουά του πηλιωρίτικου χωριού 21 χορηγοί, που είναι οι εξής:

Πρατήριο Άρτου «Νικόλας»

Είδη Λαϊκής Τέχνης «Ίρις»

Καφέ Μπαρ Αερικό

Γλυκά κουταλιού ΑΙΚ Γεωργούλα

Γυναικείος Αγροτουριστικός συνεταιρισμός Πορταριάς

Καφετέρια «Antico»

Άλκηστις Hotel

Portaria Hotel AND SPA

Κρίτσα Hotel

Ερωφύλλη Hotel

Πέλιας Hotel

Pelion Resort

Δεσποτικό

Terra Pelion

Αγέρι Αρχοντικό Κλίτσα

Ταβέρνα «Τα σκαλάκια»

Ψηστίρι Σαντουιτσάδικο

Νοστιμιά-Φαμίλια Σάντουιτς-Πίτσα 

Κενταύρεια Σύναξη

Ταβέρνα «Το στέκι»

Ψησταριά «Κατερίνα»

                                                           

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ