Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ακυρώθηκε το 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

Raketa sto_trapezi

Raketa sto_trapeziΣτην απόφαση ν’ ακυρώσει το 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών (για ηλικίες από 18 ετών και άνω) οδηγήθηκε σήμερα η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η διοργάνωση επρόκειτο να γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όμως η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε ότι «ακυρώνεται επειδή δεν συμπληρώθηκε ο ελάχιστος αριθμός δηλώσεων συμμετοχής». Δυστυχώς, γι’ άλλη μία φορά δεν είχε την επιθυμητή ανταπόκριση μία κίνηση της ομοσπονδίας να διεξάγει τουρνουά για τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα προβληματίζει και θα το εξετάσουν οι υπεύθυνοι, όχι μόνο γιατί έχουν προγραμματίσει κι άλλο τέτοιο πρωτάθλημα για τα τέλη Απριλίου του 2015, αλλά κι επειδή γενικά έχουν κάνει σαφές ότι θα ήθελαν, μέσα από το ενδιαφέρον των αθλητών και των αθλητριών άνω των 18 ετών, να επεκτείνουν σε διάρκεια την ετήσια δραστηριότητά τους.

Τα τωρινά αριθμητικά δεδομένα πάντως, δεν δημιουργούν αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει καλά η προσπάθεια. Σε αυτό το 1ο όπεν, στις γυναίκες δεν συμπληρώθηκε καν διψήφιος αριθμός δηλώσεων συμμετοχής (ο ελάχιστος αριθµός, που απαιτείτο, ήταν 16), ενώ στους άνδρες δήλωσαν λίγο περισσότεροι από το όριο των 32 και μετά υπήρξαν ακυρώσεις. Θυμίζουμε ότι και αυτά τα τουρνουά, όπως και τα αναπτυξιακά, έχουν παράβολο συμμετοχής.

ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Θα εκπροσωπηθούν και τα ελληνικά χρώματα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Στην ατομική διοργάνωση, που διοργανώνει η ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βουλγαρίας στο αθλητικό κέντρο «Stoyanstroi», δήλωσαν συμμετοχή ο Νίκος Δούης, ο Κώστας Δημητρακόπουλος και ο Ηλίας Βουτσινάς. Αναχωρούν αύριο οδικώς από την Αθήνα και θ’ αγωνιστούν όλοι στην κατηγορία 50-59 ετών. Το Βαλκανικό πρωτάθλημα περιλαμβάνει το απλό και το διπλό σε άνδρες και γυναίκες και οι κατηγορίες, που έχουν προκηρυχθεί, είναι: 40-49 ετών, 50-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75-79, 80-84 και 85+.

 

                                                          

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ