Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στη Ρωσία θα διεκδικήσει την πρόκριση στον 3ο γύρο του E.T.T.U. Cup η Νορμπέλο

Norbello ETTU_Cup_2014

Norbello ETTU_Cup_2014Η Ρωσία θα γίνει το επόμενο …ευρωπαϊκό πεδίο δράσης για τη Νορμπέλο της Αγγελίνας Παπαδάκη. Μόλις δύο 24ωρα μετά την πρόκρισή της από τα πρώτα γκρουπ του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης γυναικών η ομάδα της Σαρδηνίας έμαθε τους αντιπάλους της στη 2η φάση της διοργάνωσης. Κληρώθηκε στο 1ο γκρουπ, θα παίξει στη Ρωσία με οικοδέσποινα μία από τις ομάδες-φαβορί, που προκρίθηκαν απευθείας στην επόμενη φάση και θα κυνηγήσει την προνομιούχο 1η θέση. Αντίπαλοί της είναι η ρωσική SΚΝΤ Βλαντιμίρ, η τουρκική Ίστανμπουλ BBSK και η CTDM Λινάρες από την Ισπανία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου. Η φωτό είναι από την πρώτη φάση του Κυπέλλου και την παρουσίαση των ομάδων το Σάββατο στον αγώνα της Νορμπέλο με τη πορτογαλική Μανταλένα.

Τέσσερα  γκρουπ των 4ων ομάδων περιλαμβάνει και η δεύτερη φάση του E.T.T.U. Cup και συμμετέχουν οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν την Κυριακή μαζί με άλλες 8, οι οποίες βρέθηκαν κατευθείαν εκεί. Η διαφορά είναι ότι στον 3ο γύρο και τα νοκ άουτ (που θα γίνουν στο χρονικό διάστημα από 24 έως 26 Οκτωβρίου) περνάει τώρα μόνο η πρώτη ομάδα από το κάθε γκρουπ. Θυμίζουμε ότι στην ίδια διοργάνωση η Νορμπέλο είχε προχωρήσει πέρσι μέχρι τον 3ο γύρο. Στη Ρωσία θα δώσει δύο αγώνες το Σάββατο κι έναν την Κυριακή. Τη μία ημέρα θ’ αντιμετωπίσει την Ίστανμπουλ και τη SΚΝΤ Βλαντιμίρ και την άλλη τη Λινάρες.

Στην τρίτη συνεχόμενη χρονιά της στη Νορμπέλο η Παπαδάκη θα προσπαθήσει να βοηθήσει ξανά για μία καλή ευρωπαϊκή πορεία, ενώ μία εβδομάδα μετά το E.T.T.U. Cup, στις 11 Οκτωβρίου, θα κάνει και τη φετινή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της Ιταλίας.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Την προσεχή Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου αρχίζει οριστικά η σχολή προπονητών Γ΄κατηγορίας. Για το τμήμα της Αθήνας τα μαθήματα θα γίνουν στην αίθουσα Ζ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για το τμήμα της Θεσσαλονίκης στο Αθλητικό Κέντρο Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας», στην πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε αναλυτικά τα ωράρια γι’ αυτή την πρώτη εβδομάδα. Το πρόγραμμα αρχίζει την Παρασκευή στις 17.00 και ολοκληρώνεται στις 22.00. Το Σάββατο τα μαθήματα είναι σταδιακά από τις 9.00 έως τις 21.15 στην Αθήνα και από τις 9.00 έως τις 22.00 στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή από τις 9.00 έως τις 14.00 και από τις 10.00 έως τις 13.15 αντίστοιχα.

Σε αυτό το πρώτο τριήμερο θα διδάξουν η Στέλλα Νικολουδάκη (κανονισμοί, οργάνωση, ιστορία αθλήματος κλπ) και ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος (λαβή, βασικές στάσεις, μετακινήσεις) στην Αθήνα, ο Μιχάλης Κατσικαδέλης (εργοφυσιολογία) και ο Γιάννης Σταύρου (λαβή, βασικές στάσεις, μετακινήσεις) στη Θεσσαλονίκη. Στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (httf.gr) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα, ενώ στο τέλος η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι λόγω του ανοιχτού πρωταθλήµατος της Πορταριάς δεν θα πραγµατοποιηθούν µαθήµατα της σχολής στο τριήμερο 19-21 του μήνα. Θα συνεχιστούν από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και το νέο ωρολόγιο πρόγραµµα θ’ αναρτηθεί εντός των ηµερών.

* Δεν είχε τελικά ελληνική παρουσία η αποψινή εναρκτήρια αγωνιστική στα δύο κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα της Γαλλίας. Στην 1η κατηγορία η Ενεμπόν αγωνίστηκε χωρίς τον Καλλίνικο Κρεάνγκα, ενώ στη 2η η Μπαγιάρ Αρζεντάν δεν χρησιμοποίησε τον Γιώργο Φραγκούλη και η Παρί ΤΤ δεν προβλεπόταν να έχει στην πρεμιέρα την Κατερίνα Τόλιου.

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ