Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ελευσίνας ανοίγει το αγωνιστικό πρόγραμμα

P6093083

P6093083Με την ευχή να κυλήσουν όλα ομαλά σε μία ακόμα δύσκολη σεζόν και ν’ αντιμετωπιστεί πετυχημένα η οικονομική αδυναμία, το αγωνιστικό πρόγραμμα 2014-2015 της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κάνει εκκίνηση αύριο στην Ελευσίνα. Και με την ευχή βεβαίως, να έχει και φέτος το καλύτερο αποτέλεσμα ο αναβαθμισμένος θεσμός των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, τα «Ελευσίνια» μπορούν ν’ αποτελέσουν ξανά τον καλό οιωνό για τη συνέχεια. Το 3ο ανοιχτό ατομικό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Ελευσίνας, που διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυµναστήριό του (Μουρίκη 130, πρώην Ελαιουργική) ο τοπικός Γ.Α.Σ. με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., εμφανίζει και αυτή τη χρονιά μεγάλη απήχηση. Έχουν δηλώσει ν’ αγωνιστούν 167 παιδιά και, παρότι υπήρξαν ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, είναι πολύ πιθανό να ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ συμμετοχών με 133 αθλητές και αθλήτριες. Αύριο Σάββατο θα γίνουν οι κατηγορίες των εφήβων, των παίδων και των νεανίδων και την Κυριακή των κορασίδων, των παμπαίδων και των παγκορασίδων. Το τουρνουά θα έχει απευθείας κάλυψη στο διαδίκτυο από το live streaming του σάιτ Sportsland.

Τα «Ελευσίνια» 2014 θα συγκεντρώσουν αγόρια και κορίτσια από διάφορες περιοχές της χώρας. Εκτός από την Αθήνα θα έχουν αθλητές σωματεία από την Πάτρα, την Καβάλα, τη Φλώρινα, το Ξυλόκαστρο, τη Βέροια, τη Ναύπακτο και τα Χανιά. Συγκεκριμένα έχουν δηλώσει 30 έφηβοι, 14 νεάνιδες, 37 παίδες, 23 κορασίδες, 36 παμπαίδες και 27 παγκορασίδες. Το σύστημα διεξαγωγής δεν αλλάζει και περιλαμβάνει γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη. Τα ωράρια των αγώνων δεν έχουν ανακοινωθεί αναλυτικά, πάντως το πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 9 το πρωί με τους ομίλους των παίδων και στη συνέχεια θα παίξουν οι έφηβοι και οι νεάνιδες. Την ίδια ώρα την Κυριακή θα γίνει εκκίνηση στα γκρουπ των παγκορασίδων και των κορασίδων και τελευταίοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι παμπαίδες. Αναφορικά με τις ζωντανές μεταδόσεις στο διαδίκτυο το Sportsland.grανακοίνωσε ότι το Σάββατο θ’ αρχίσουν από τις 9 το πρωί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Νέα ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη σχολή προπονητών αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της και αναφέρει τα μαθήματα, τις συνολικές ώρες και τους διδάσκοντες. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα γίνουν 130 ώρες πρακτικών μαθημάτων και 60 θεωρητικών και συνολικά θα διδάξουν 22 επαγγελματίες. Σημειωτέον ότι από την πρώτη στιγμή της αναζήτησης των συνεργατών η ομοσπονδία συνάντησε μεγάλη προθυμία απ’ όλους, γεγονός που την ευχαρίστησε ιδιαίτερα. Κανένας μάλιστα, δεν θα πληρωθεί, απλά θα τους καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης.

Θα διδάξουν οι προπονητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης, καθηγητές Φυσικής Αγωγής και πρώην αθλητές Μιχάλης Κατσικαδέλης, Κώστας Βατσακλής, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, Γιάννης Σταύρου, Γιώργος Χριστοφοράκης, Σωκράτης Παπασάβογλου, Διάνα Ζέρδιλα, Χρήστος Βατσακλής, Γιάννης Κορδούτης, Χρήστος Λάμης, Λουίτζι Σκέμβρης, καθώς και ο προπονητής και πρώην αθλητής Θανάσης Στάθης.

Φιλική συμμετοχή θα έχει ο επί σειρά ετών προπονητής του Α.Σ. Πέρα και παλιός πρωταθλητής πινγκ πονγκ Κώστας Ιωαννίδης. Θα διδάξουν ακόμα η διεθνής αθλήτρια Μαρία Χριστοφοράκη, που είναι διατροφολόγος, οι επίσης διατροφολόγοι Στέλλα Κατσίβελη, Λέα Σπηλιοπούλου, η πτυχιούχος στη Δημόσια Διοίκηση και τις Πολιτικές Επιστήμες Στέλλα Νικολουδάκη, διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., οι διεθνείς επιδιαιτητές Ηλίας Ζαχαρόπουλος, Τίνα Κρόττα, Μαρία Τσίπου, ο διακεκριμένος αθλητής στις μικρές ηλικίες και νυν φυσικοθεραπευτής και πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Φίλιππος Φιλιππακόπουλος και η Ξένια Στάθη, πρώην αθλήτρια πινγκ πονγκ και νυν νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στις Ηνωμένες Πολιτείες στις πρώτες βοήθειες. Στην ενότητα «ανακοινώσεις» του σάιτ της ομοσπονδίας (httf.gr) υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες. 

                                      

* H φωτό είναι από αγωνιστική δράση στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευσίνας, τον περασμένο Ιούνιο στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ