Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διακόσια παιδιά στο τουρνουά της κατασκήνωσης της Χ.Α.Ν. στο Πήλιο

XANTH Pilio_panoramiki

XANTH Pilio_panoramikiΣτην άρτια κατασκήνωση, που διατηρεί στον Άι Γιάννη στο Πήλιο, η Χ.Α.Ν. πραγματοποίησε και αυτό το καλοκαίρι event, που ξεφεύγει από τα όρια εσωτερικής εκδήλωσης ενός σωματείου και φέρνει νέο κόσμο κοντά στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Με ευθύνη του προπονητή της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης Δημήτρη Καραΐσκου έγινε τουρνουά πινγκ πονγκ και συγκέντρωσε συνολικά 200 παιδιά. Η κατασκήνωση είναι η πρώτη οργανωμένη, που δημιουργήθηκε στη χώρα και συμπλήρωσε φέτος 90 χρόνια λειτουργίας!

Στη μαγευτική εικόνα, που σχηματίζουν η τοποθεσία, η πανέμορφη φύση και τα επιβλητικά πλατάνια, 200 κατασκηνωτές απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας και από ηλικίας 7 χρονών είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του υπέροχου ολυμπιακού αθλήματος, να παίξουν και να διαγωνιστούν μεταξύ τους σχηματίζοντας 6 ηλικιακές κατηγορίες.

Pilio XANTH_me_Karaisko_2Το τουρνουά διεξήχθη για 3η διαδοχική χρονιά. Κράτησε 3 ημέρες, έγινε στα 6 τραπέζια, που διατηρεί η κατασκήνωση στους χώρους της, ενώ όλοι οι τελικοί πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα σε ένα τραπέζι και με θεατές όλους τους συμμετέχοντες, τους αρχηγούς και τα μέλη του προσωπικού της κατασκήνωσης.

Ο Δημήτρης Καραΐσκος με την πολύτιμη βοήθεια του εφόρου του τμήματος πινγκ πονγκ της Χ.Α.Ν.Θ. και παλιού πρωταθλητή Νίκου Λογοθέτη μοίρασε σε όλα τα παιδιά έντυπο υλικό για την ιστορία, τα οφέλη και την ομορφιά του αγαπημένου μας αθλήματος, ενώ τα ενημέρωσε για τους βασικούς κανονισμούς του.

Pilio XANTH_nikitesΣτους νικητές δόθηκαν μετάλλια, διπλώματα, καθώς και δώρα, ενώ η έκπληξη στο κλείσιμο των αγώνων ήταν το λεγόμενο «αμερικάνικο» παιχνίδι. Μικροί και μεγάλοι επί 3 και πλέον ώρες έτρεχαν κι έπαιζαν με τη ρακέτα στο χέρι, σκηνικό που ενθουσίασε τους πάντες. Στο τέλος ανανέωσαν όλοι το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι στον ίδιο χώρο.

 

* Τρεις φωτογραφίες, που μας έστειλαν άνθρωποι της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης (όπως και το ρεπορτάζ) από τον εκδήλωση πινγκ πονγκ που έγινε τον Αύγουστο στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ