Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πετυχημένο προπονητικό καμπ στην Κύπρο παρουσία Έλληνα προπονητή

Cyprus Proponitiko_Camping

Cyprus Proponitiko_CampingΑρχές του μήνα η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διοργάνωσε το 1ο καλοκαιρινό προπονητικό καμπ σε συνεργασία με το τοπικό Σωματείο Αχιλλέας στον Αγρό. Επρόκειτο για ωραία προσπάθεια, που είχε ανταπόκριση και ο λόγος, που αναφέρεται σε αυτή και το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., είναι ότι συμμετείχε Έλληνας προπονητής. Ο Γιάννης Τσίτρας, του οποίου η μετακίνηση ως αθλητή, στον Άρη Λεμεσού, εγκρίθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ήταν στο προπονητικό τιμ τουevent. Αγωνίζεται δύο χρόνια στον Άρη, είναι από πέρσι περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής στο κλιμάκιο της Λεμεσού και σε αυτό το 1οκαμπ ήταν βοηθός του επικεφαλής ομοσπονδιακού τεχνικού Άντριαν Σιμιόν μαζί με άλλους δύο προπονητές των Ακαδημιών της Π.Ο.ΕΠ.Α., τη Λουΐζα Κουρέα και την Πόπη Δρουσιώτου. Ο Τσίτρας κατάγεται από την Καρδίτσα και είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Ο Σιμιόν είναι Ρουμάνος κι εργάζεται ως αρχιπροπονητής στο κλιμάκιο της Λευκωσίας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Παγκύπριας ομοσπονδίας «οι μικροί αθλητές απέκτησαν πολλά εφόδια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και άφησαν θετικές εντυπώσεις για το μέλλον, ενώ φάνηκε για μία ακόμη φορά η επαγγελματική δουλειά που υλοποιείται από τον Σιμιόν».

Στο καμπ πήραν μέρος κυρίως αθλητές κι αθλήτριες του παιδικού και του παμπαιδικού, ενώ βοήθησε με την ποιότητά του ο κορυφαίος Κύπριος αθλητής Μάριος Γιάνγκου, πρώην μέλος του Α.Ο. Ταταύλα.Σημειωτέον ότι δεν είχε κανένας το δικαίωμα εισόδου στις εγκαταστάσεις, όπου γίνονταν οι προπονήσεις εκτός από τους γονείς.

Cyprus proponitiko_kamp_2Μετά το τέλος του καμπ έγινε μίνι εκδήλωση, όπου απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής στους αθλητές, ενώ οι γονείς και οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν την ομοσπονδία και το σωματείο Αχιλλέας Αγρού για την άψογη διοργάνωση. Από την πλευρά τουο πρόεδρος της Π.Ο.ΕΠ.Α. Ανδρέας Γεωργίου ευχαρίστησε τους γονείς «οι οποίοι συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο για την εξάπλωση του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης», καθώς και το Σωματείο Αχιλλέας Αγρού για τη μεγάλη συνεισφορά του στη διοργάνωση του καμπ.

 

* Φωτό 1: Παιδιά και προπονητές που μετείχαν στο καμπ με τα αναμνηστικά τους διπλώματα.

* Φωτό 2: Η εκδήλωση είχε και βραβεύσεις προπονητών, αθλητών, διοικητικών παραγόντων κ.α.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ