Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στη 16άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Αγγελάκης στο διπλό νέων

175 national_team

175 national_teamΗ πρώτη πολύ καλή στιγμή για τα ελληνικά χρώματα καταγράφηκε απόψε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ιταλίας. Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης και ο Εσθονός συμπαίκτης του Αλεξάντρ Λουσίν προκρίθηκαν στις θέσεις 9-16 του διπλού νέων και αύριο θα επιδιώξουν μία ακόμα πιο ψηλή θέση και γιατί όχι ένα μετάλλιο! Έχουν και οι δύο αμυντικό στυλ παιχνιδιού, συνεργάζονται καλά στο τραπέζι και δείχνουν ικανοί να δημιουργήσουν έντονες δυσκολίες σε οποιοδήποτε δίδυμο. Ο επόμενος αγώνας είναι αύριο Σάββατο στις 12.30 Ελλάδας με τους Σουηδούς Μπέργκλουντ/Έρικσον και θα τον μεταδώσει ζωντανά το διαδικτυακό LAOLA1.TV. Επίσης σήμερα το βράδυ αγωνίστηκαν στον γύρο των «32» ο Νίκος Αντωνιάδης με τον Ιταλό Ματέο Σέρζα στο διπλό νέων και οι Ελένη Σοφρά/Κριστίν Σεβνταγιάν στο διπλό κορασίδων και αποκλείστηκαν. Αναλυτικά τι έγινε στα αγωνίσματα του διπλού:

Στον 2ο γύρο του διπλού νέων ο Αγγελάκης και ο Λουσίν εμφανίστηκαν απόλυτα έτοιμοι σ’ ένα ακόμα ματς. Αντιμετώπισαν τους Ούγγρους Γιάνος Μαγιόρος/Μάτε Μπρούκνερ και επιβλήθηκαν με 3-0 σετ. Είχαν προβλήματα κυρίως στο 1ο σετ, το οποίο πήραν στην παράταση, όμως μετά πέρασαν την τακτική τους και επικράτησαν εύκολα (12-10, 11-1, 11-5). Αύριο στις 12.30 ώρα Ελλάδας ο βαθμός δυσκολίας γίνεται πολύ μεγάλος στην προσπάθειά τους να μπουν στην 8άδα, καθώς συναντούν τους Σουηδούς Σιμόν Μπέργκλουντ/’Αντερς Έρικσον. Οι Σκανδιναβοί παρουσιάζονται πολύ ισχυροί, μάλιστα σήμερα απέκλεισαν με το εμφατικό 3-0 σετ τους Γάλλους πρωταθλητές Ευρώπης του ομαδικού και νούμερο 1 φαβορί του αγωνίσματος Αλεξάντρ Κασέν/Καν Ακουζού!

Ο Αντωνιάδης και ο Ιταλός Ματέο Σέρζα είχαν δύσκολο έργο κόντρα στους δυνατούς Ούγγρους Άνταμ Ζούντι/Ναντόρ Ετσέκι και αποκλείστηκαν με 3-1. Στα πρώτα σετ δεν μπόρεσαν να συνδυαστούν καλά και να βρουν ρυθμό και βρέθηκαν εύκολα πίσω με 2-0. Στη συνέχεια ανέβασαν απόδοση και πήραν οριακά το 3ο σετ. Μπήκαν δυνατά και στο 4ο, προηγήθηκαν με 7-6, όμως στο τέλος κάμφθηκαν με δύο πόντους διαφορά (5-11, 5-11, 11-9, 9-11). 

Στο διπλό κορασίδων οι Σοφρά/Σεβνταγιάν δεν μπόρεσαν ν’ αντισταθούν σε κανένα σημείο στην ανωτερότητα των  Στίνα Κάλμπεργκ/Έλεν Χόλμστεν από τη Σουηδία. Έχασαν με 3-0 σετ και αποκλείστηκαν κι αυτές στον γύρο των «32». Τα σετ 4-11, 2-11 και 5-11.

 

* Προσπάθεια του Κωνσταντίνου Αγγελάκη από προπόνηση στο Σ.Ε.Φ. (φωτό Πέτρος Γιαννακούρης)

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ