Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι κληρώσεις των Ελλήνων στα ατομικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Riva del_Garda_sala_2

Riva del_Garda_sala_2Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων της Ρίβα ντελ Γκάρντα μπαίνει από αύριο στο δεύτερο μέρος του με τα ατομικά αγωνίσματα. Θυμίζουμε ότι πέρα από τα δέκα παιδιά, που αγωνίστηκαν στο ομαδικό, συμμετοχή στο δεύτερο κομμάτι της διοργάνωσης θα έχει και η νεάνιδα Θάλεια Κορδούτη. Σε όλα τα αγωνίσματα εφαρμόζεται από την αρχή το νοκ άουτ σύστημα. Στο απλό όλων των κατηγοριών τα ταμπλό είναι των «256» και ο 1ος γύρος υπολογίζεται ως προκριματικός (η φωτό από το gallery της E.T.T.U. είναι από τη σάλα στο κλειστό γυμναστήριο των αγώνων). Οι κληρώσεις και τα επόμενα παιχνίδια των Ελλήνων διεθνών περιγράφονται ως εξής:

Στο απλό νέων περνάνε από τον προκριματικό γύρο και οι τέσσερις αθλητές μας. Τα παιχνίδια γίνονται την Τετάρτη. Ο Νίκος Αντωνιάδης αντιμετωπίζει στις 16.10 ώρα Ελλάδας τον Ισραηλινό Ινμπάρ Τσουκ Σάγκι. Την ίδια ώρα ο Πάρις Ζώνιος αναμετριέται με τον Κοσοβάρο Μπλέντον Λούκα, ο Ανδρέας Τσόπελας με τον Ουαλό Κόνορ Έντουαρτς, ενώ μισή ώρα μετά ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης παίζει εναντίον του Βόσνιου Σίνια Μάρσετιτς.

Στο απλό νεανίδων η Θάλεια Κορδούτη περνάει απευθείας στον 1ο γύρο και περιμένει να πληροφορηθεί αντίπαλο μετά τους προκριματικούς.

Στο απλό παίδων ο Βασίλης Αντωνιάδης κληρώθηκε με τον Φιλίπ Ραντούλοβιτς από το Μαυροβούνιο (ο αγώνας αύριο στις 15.30), ενώ ο Γιάννης Σγουρόπουλος και ο Στράτος Δαμιανής δεν έχουν παιχνίδι στα προκριματικά.

Στο απλό κορασίδων η Κριστίν Σεβνταγιάν κοντράρεται αύριο στις 15.30 με τη Ναζρίν Αχμάντοβα από το Αζερμπαϊτζάν και παράλληλα η Ελένη Σοφρά με τη Βουλγάρα Στεφανί Ίλιεβα. Η Έλλη Φίσερ περνάει χωρίς αγώνα στον γύρο των «128».   

Στο διπλό νέων ο Αγγελάκης κάνει δίδυμο με τον Εσθονό Αλεξάντρ Λουσίν και περνάνε byeτον προκριματικό γύρο των «128». Ο Νίκος Αντωνιάδης θα έχει συμπαίκτη τον Ιταλό Ματέο Σέρζα και αύριο στις 16.50 παίζουν με τους Κρίστοφερ Μορσάντ/Χούγκο Τάπερ από το Τζέρσεϊ. Ο Ζώνιος με τον Τσόπελα συναντούν την ίδια μέρα και ώρα τους Σκούλι Γκούναρσον/Μπρέκι Τόρνταρσον από την Ισλανδία.

Στο διπλό νεανίδων η Κορδούτη συγκροτεί δίδυμο με τη Λετονή Βικτόρια Μαγιάροβα. Την Πέμπτη στις 20.20 αντιμετωπίζουν στον 1ο γύρο (σ.σ. των «64») τις Μόνικα Χαρίνγκοβα/Άνα Πφιφέρ από τη Σλοβακία και την Αυστρία αντίστοιχα.

Στο διπλό παίδων και τον γύρο των «64» ο Αντωνιάδης με τον Αρμένιο συμπαίκτη του Κάρεν Παπιάν θ’ αναμετρηθούν με τους Τούρκους Αμπντουλάχ Γιγκενλέρ/Μπατουχάν Αχίν και οι Σγουρόπουλος/Δαμιανής με τους Ολλανδούς Ρόελ Μπόγκι/Έρικ Αγκαμιάν. Και τα δύο ματς γίνονται την Πέμπτη και αρχίζουν  στις 18.50.

Στο διπλό κορασίδων κι επίσης στις «64» οι Σοφρά/Σεβνταγιάν κοντράρουν την ίδια ώρα την Πέμπτη τις Βουλγάρες Στεφανί Ίλιεβα/Ναντζέζντα Σάρνεβα. Η Φίσερ βρήκε παρτενέρ την Ουκρανή Ολένα Ναλισνίκοβσκα και την Πέμπτη στις 19.20 συναντούν τις Λεονί Χάρτμπριχ/Ορσαλία Φέχερ από την Ουγγαρία.

Στο διπλό μικτό νέων μετέχει ένα ζευγάρι στα προκριματικά. Είναι ο Αγγελάκης με τη Ινσάνα Μαχάουρι από τη Λετονία και αντιμετωπίζουν τους Λούκα Μλαντένοβιτς/Λιζ Λέτχαλ από το Λουξεμβούργο αύριο στις 15.00. Ο Αντωνιάδης με την Κορδούτη αποφεύγουν τον προκριματικό γύρο και πάνε αμέσως σε αυτόν των «128». Ο Ζώνιος και ο Τσόπελας δεν είναι στο αγώνισμα.

Στο διπλό μικτό παίδων οι Δαμιανής/Σοφρά, Σγουρόπουλος/Φίσερ και Αντωνιάδης/Σεβνταγιάν εμφανίζονται να περνάνε χωρίς αγώνα τα προκριματικά, οπότε θ’ αρχίσουν από τον γύρο των «128».

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ