Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στην Αμαλιάδα οργάνωσαν το 1ο υπαίθριο τουρνουά!

Amaliada tournoua_logo

Amaliada tournoua_logoΜία πολύ ωραία ιδέα είχαν στην Αμαλιάδα κι έβγαλαν την επιτραπέζια αντισφαίριση έξω από τις αίθουσες. Πραγματοποίησαν το 1ο υπαίθριο τουρνουά πινγκ πονγκ, του έδωσαν για την περίσταση τη χαριτωμένη ονομασία «King Pong» και είδαν καλή ανταπόκριση από τον κόσμο. Το event έγινε στην πλατεία Λαζαράκη (αμφιθέατρο Σκακιέρας) το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου και διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αρίων και τη Μικρή Ακαδημία. Να δούμε το αναλυτικό ρεπορτάζ, που έστειλαν στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. από την όμορφη πόλη της Ηλείας, αφού ευχαριστήσουμε και για το φωτογραφικό υλικό.  

Amaliada paidia_nikites«Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στην Αμαλιάδα το 1ο υπαίθριο τουρνουά πινγκ πονγκ . Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν Amaliada agoria_matsakiικανοποιητικός, ενώ ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αποτελείτο από ανεξάρτητους ερασιτέχνες, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν σε ανταγωνιστικό τουρνουά. Αυτός άλλωστε ήταν και ο αρχικός στόχος, το παιχνίδι και η ψυχαγωγία (δύο φωτό από παιχνίδια και απονομή της κατηγορίας παίδων). 

Το τουρνουά ξεκίνησε την Κυριακή 6 Ιουλίου στις 7 μ.μ. με τους αγώνες κατάταξης στις κατηγορίες γυναικών και ανδρών ενώ ταυτόχρονα στην κατηγορία των παίδων είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στο τρίτο σετ με σκορ 18-16! Νικητής ήταν ο Αδαμάντιος Βερμές ο οποίος επικράτησε του Παναγιώτη Πίππα με σκορ 2-1.

Amaliada nikitesΑντίστοιχες συγκινήσεις προσέφερε και η δεύτερη μέρα την αγώνων με τον τελικό των γυναικών όπου η Αθανασία Μπουτζαρέλη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 σετ και κατάφερε να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να επικρατήσει της Δήμητρας Τσάκωνα με 3-2 σετ (αριστερά η απονομή). 

Εξαιρετικά παιχνίδια έγιναν και στην κατηγορία ανδρών όπου νικητής αναδείχθηκε ο Πέτρος Γιαννακούρης με 3-2 σετ επί του Άρη Ζαφειρόπουλου (φωτό 5) σε έναν χορταστικό τελικό από άποψης θεάματος τον οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από εκατό θεατές. 

Οι αγώνες κέρδισαν τα θετικά σχόλια αθλητών και παρευρισκόμενων, ενώ ήδη κι άλλες περιοχές του νομού σκέφτονται τη διεξαγωγή αντίστοιχων αθλητικών εκδηλώσεων. Το τουρνουά επίσης ήταν μια επίκαιρη αφορμή για να θυμίσουν εκ της διοργάνωσης μέλη του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών την ιδέα για εγκατάσταση τραπεζιών πινγκ πονγκ ως μόνιμες κατασκευές μέσα στον ιστό της πόλης και πέρα από τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία να βοηθήσουν ώστε η πόλη της Αμαλιάδας να αποκτήσει μια σύγχρονη και ανθρώπινη ταυτότητα με ελεύθερες και προσβάσιμες υποδομές για όλους τους πολίτες. 

Amaliada GiannakourisΟι διοργανωτές του τουρνουά ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η απαιτητική εκδήλωση: το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη, τους Δωροθέτες  Σταυρούλιας Σπορ, Mondo Atletico, Gjino Sport και τους Χορηγούς Χειρότεχνο (Αμαλιάδα), Βενζινάδικο Revoil Αναγνωστόπουλος (Τέρμα Καλαβρύτων Αμαλιάδα), Café Café (Αμαλιάδα), Αρχιτεκτονικό Γραφείο Μανωλόπουλος (Αμαλιάδα), Φάρμα Ηλείας (Καρδιακαύτι), Super Fitness ( Γαστούνη), My Friend’s Café ( Γαστούνη)».

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ