Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η επιτραπέζια αντισφαίριση στο φετινό πρόγραμμα του Schoolwave!

School wave

School waveΤο δικό της χώρο στο γνωστό μαθητικό μουσικό φεστιβάλ με την επωνυμία Schoolwave θα έχει η επιτραπέζια αντισφαίριση! Η καθιερωμένη πολιτιστική εκδήλωση πραγματοποιείται από σήμερα το απόγευμα μέχρι μεθαύριο Παρασκευή 4 του μήνα στην Πλατεία Νερού στο Δέλτα Φαλήρου και μέσα στο πλούσιο πρόγραμμά της ενέταξε και το δημοφιλές άθλημα! Έχει μάλιστα, ξεχωριστή σημασία το γεγονός ότι ενδιαφέρθηκαν να προβάλλουν την επιτραπέζια αντισφαίριση από μόνοι τους οι ίδιοι οι διοργανωτές, η «Δημιουργική Ομάδα Schooligans», κάνοντας πρόταση στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Επιπλέον, επέλεξαν το άθλημα φέτος που γιορτάζουν δέκα χρόνια διοργάνωσης. Η ομοσπονδία δέχτηκε με χαρά, πρότεινε κάποια σωματεία από το Φάληρο και γύρω περιοχές και τελικά ανταποκρίθηκε ο Α.Ο. Ελληνικού. Στον χώρο του πινγκ πονγκ θα τοποθετηθούν δύο τραπέζια και θα οργανωθούν διάφορα όμορφα σκηνικά. Οι πόρτες ανοίγουν κάθε μέρα στις 19:00 και η είσοδος, λόγω του επετειακού χαρακτήρα, θα είναι συμβολική με 2 ευρώ την ημέρα.

Το Schoolwave 2014 θα συγκεντρώσει 24 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ θα έχει και πολλούς special guests, όπως τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Γιάννη Αγγελάκα και τον Μάρκο των Locomondo. Πέρα από το μουσικό πρόγραμμα θα γίνουν και τρεις παράλληλες εκδηλώσεις. Η μία από αυτές θ’ αφορά στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές «θα διεξαχθεί τουρνουά πινγκ πονγκ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ελληνικού και θα μετάσχουν τέσσερις (4) Έλληνες πρωταθλητές, μέλη της εθνικής εφήβων και παίδων».

Φυσικά, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους με τη μικρή ρακέτα και να μετέχουν σε διάφορα παιχνίδια. Υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής του Α.Ο. Ελληνικού Γιάννης Κορδούτης.

Την πρόταση συνεργασίας στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έκανε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Δημιουργική Ομάδα Schooligans», που διοργανώνει το φεστιβάλ και προέβλεπε: 

«1) Ο αθλητικός σύλλογος να αναλάβει την παροχή και μεταφορά για το τριήμερο του φεστιβάλ δύο τραπεζιών πινγκ πονγκ (με φιλέ, ρακέτες και μπαλάκια) στο χώρο του φεστιβάλ. Το Schoolwave είναι υπεύθυνο για τη φύλαξη των δύο τραπεζιών κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

2) Ανταποδοτικά, το Schoolwave θα προβάλλει τον αθλητικό σύλλογο α) στον χώρο του φεστιβάλ όπου προσέρχονται 3.000 θεατές κάθε μέρα, κυρίως παιδιά, β) στο πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα διανεμηθεί δωρεάν στους θεατές και γ) σε όλες τις σχετικές ανακοινώσεις για το φεστιβάλ».

Πιστοί στο καλοκαιρινό ραντεβού τους χιλιάδες μαθητές θα ψυχαγωγηθούν στο φετινό Schoolwave με πολλή μουσική και άλλες δραστηριότητες, ενώ είναι δεδομένη και η μεγάλη προβολή από τα μέσα ενημέρωσης και τα social media, στοιχεία από τα οποία  θα ωφεληθεί σίγουρα και η επιτραπέζια αντισφαίριση.

                                              

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ