Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δυνατά ματς και 37 συμμετοχές στο τουρνουά ομαδικού του Άρη 2006

Omadiko mikron_Voula_2

Omadiko mikron_Voula_2Στο τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου, που έτσι κι αλλιώς ήταν γεμάτο αγώνες για τους μικρούς σε ηλικία αθλητές, έδωσε το δικό του χρώμα το 1ο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων του Α.Ο. Άρης 2006. Έγινε χτες Σάββατο στην αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βούλας, οργανώθηκε καλά και παρότι ήταν έξω από το καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και δεν είχε βαθμολόγηση για τους πίνακες αξιολόγησης, συγκέντρωσε αρκετές συμμετοχές με παιδιά, που ήθελαν ν’ αποχαιρετήσουν την αγωνιστική δράση με λίγη ακόμα δράση. Εκτός από την Αττική πήραν μέρος και σωματεία από την Κορινθία, ενώ υπήρχαν και δύο επίλεκτες κορασίδες (η Ελένη Σοφρά και η Κριστίν Σεβνταγιάν), οι οποίες επέλεξαν να κάνουν σε αυτό το τουρνουά μικρό αγωνιστικό τεστ δύο εβδομάδες πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων της Ιταλίας.

Στην κατηγορία των παίδων μετείχαν 12 ομάδες, αρχικά χωρίστηκαν σε γκρουπ κι έπειτα έδωσαν νοκ άουτ ματς. Κυριάρχησε ο Άρης 2006, που την περασμένη Δευτέρα κατέκτησε την πρωτιά και στο αναπτυξιακό τουρνουά της Φλώρινας. Στον τελικό κατέβαλλε με 3-1 μικτή ομάδα του Άρη 2006 και της Α.Ε.Κ..

Στις κορασίδες πήραν μέρος πέντε ομάδες και αναμετρήθηκαν όλες με όλες σ’ έναν όμιλο. Εξελίχτηκαν έτσι τα πράγματα, που το παιχνίδι του Τελαμώνα με τον Άρη 2006 στην τελευταία αγωνιστική, ήταν καθοριστικό για την πρωτιά. Ύστερα από γερή κόντρα επικράτησε 3-2 η ομάδα της Σαλαμίνας (με την Ανδριανού να νικά την Ισαμπάλογλου στο τελευταίο ματς 3-2 και 11-9 στο «κόντρα» σετ) και πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Στους παμπαίδες αγωνίστηκαν 12 ομάδες. Νικήτρια αναδείχτηκε η 1η ομάδα του Ρουφ 80 με το δίδυμο των Τριανταφυλλίδη, Ανδρουλάκη, που έφτασε σε κατάκτηση μεταλλίων και στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του παμπαιδικού. Στον τελικό το Ρουφ επιβλήθηκε 3-0 του Α.Ο. Ελληνικού 1.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων αγωνίστηκαν 7 ομάδες. Το Α.Κ. Ζωγράφου ήταν φαβορί και το επιβεβαίωσε επίσης με δύο αθλήτριες, που πήραν μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, τη Μυτακίδου και την Αλεξανδροπούλου. Στον τελικό δεν είχε πίεση απέναντι στον Άρη Νικαίας 2 κι έφτασε στη νίκη με 3-0. 

Μόνο στις κορασίδες αναδείχτηκε μία 3η ομάδα επειδή σχηματίστηκε ένα γκρουπ, ενώ να σημειωθεί ότι έγιναν και παιχνίδια «παρηγοριάς». Απονομές έκαναν ο Γιάννης Γενεράλης, μέλος της διοίκησης του Α.Ο. Άρης 2006 στους παίδες, ο Βασίλης Ισαμπάλογλου, πρόεδρος του Α.Ο. Άρης 2006 στις κορασίδες, ο Βλάσιος Γεωργίου, υπεύθυνος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Α.Ο. Ξυλοκάστρου στους παμπαίδες και ο Σπύρος Τσαγκάρης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου Φιλονίκης στις παγκορασίδες.

Οι ομάδες, που έφτασαν στα μετάλλια, σε κάθε κατηγορία και οι αθλητές/τριες που τις αποτελούσαν:

ΠΑΙΔΕΣ:

1. Άρης 2006 (Ξάνθος Παναγόπουλος, Φώτης Αρβανίτης)

2. Μικτή Άρης 2006-Α.Ε.Κ. (Νίκος Γενεράλης, Μιχάλης Κοκκινίδης)

3. Ο.Ε.Α. Κορινθίας ο Λέων (Σπύρος Τσιτζιλώνης, Δημήτρης Χριστόπουλος)

-. Ζήνων Γλυφάδας 1 (Ιάσονας Κορδούτης, Γιάννης Μπόσκοβιτς)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Τελαμών Σαλαμίνας (Παναγιώτα Ανδριανού, Ελένη Σοφρά)

2. Α.Ο. Άρης 2006 (Έλλη Φίσερ, Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου)

3. Α.Ο. Καρέα (Αφροδίτη Αθανασοπούλου, Κριστίν Σεβνταγιάν)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Ρουφ 1 (Παντελής Τριανταφυλλίδης, Μιχάλης Ανδρουλάκης)

2. Α.Ο. Ελληνικού 1 (Μάριο Μέρα, Γεράσιμος Πετρής) 

3. Ρουφ 2 (Σπύρος Αγγελάκης, Ιάκωβος Αϊβατίδης, Παντελής Αϊβατίδης)

-. Α.Ο. Ξυλοκάστρου (Δημήτρης Γεωργίου, Αντώνιος Σούλα)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Α.Κ. Ζωγράφου (Δέσποινα Μιτακίδου, Μαρία Αλεξανδροπούλου)

2. Άρης Νικαίας 2 (Καλλιόπη Κούτρη, Ευαγγελία Τροαδίτη)

3. Φιλονίκης 1 (Ναταλία Ζούπαντη, Ιουλία Τσαγκάρη)

-. Φιλονίκης 2 (Μαριάννα Γενεράλη, Κωνσταντίνα Πατεράκη)

 

* Φωτό από την απονομή στο ομαδικό παμπαίδων.

 

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ