Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσφορά στο Χωριό SOS από βετεράνους του πινγκ πονγκ της Αλεξανδρούπολης

Alexandroup filanthropiko

Alexandroup filanthropikoΜία πολύ σημαντική κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα έκαναν βετεράνοι αθλητές στην Αλεξανδρούπολη στον απόηχο του 3ου τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης  βετεράνων-ανεξαρτήτων, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μέσα στον Ιούνιο στο κλειστό γυμναστήριο της Ζαριφείου Ακαδημίας. Συγκεντρώθηκαν κάποια χρήματα, με τα οποία αγοράστηκαν αθλητικά υποδήματα για όλα τα παιδάκια του Χωριού SOS Θράκης, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη. Το ποσό παραδόθηκε  στην προϊσταμένη Κασσιανή Μαδεμλή από τον έφορο του τμήματος πινγκ πονγκ του  M.Γ.Σ. Eθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτριο Κυραδενίδη και τον Παναγιώτη Μαλκόπουλο, 1ο  νικητή της αθλητικής εκδήλωσης στην κατηγορία ανεξαρτήτων. Αθλητές και στελέχη του σωματείου άφησαν την υπόσχεση ότι  ανάλογα τουρνουά με κοινωνική ευαισθησία θα γίνονται κάθε χρόνο.

Ο τοπικός Εθνικός και οι βετεράνοι Αλεξανδρούπολης, που ήταν διοργανωτές του τουρνουά, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στους αγώνες κι έγιναν με αυτόν τον τρόπο αρωγοί στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

* Η φωτογραφία είναι από την παράδοση των δώρων στην προϊστάμενη του Χωριού SOS Θράκης κι εστάλη στο γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (μαζί με το ρεπορτάζ) από το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ