Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μία ακόμα …παράσταση για τους μικρούς στο 1ο ομαδικό πρωτάθλημα του Άρη 2006

P3292769

P3292769Το φετινό καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στη Φλώρινα, αλλά οι μικροί σε ηλικία αθλητές παραμένουν για λίγο ακόμα στην αγωνιστική σκηνή. Ο λόγος είναι το ομαδικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων, το οποίο θα διοργανώσει μεθαύριο Σάββατο στη Βούλα ο Α.Ο. Άρης 2006. Το σωματείο πραγματοποιεί πρώτη φορά αυτό το τουρνουά και δίνει στα παιδιά άλλη μία ευκαιρία για καλά ματς πριν κάνουν τα …σχέδιά τους για τις διακοπές. Παράβολο συμμετοχής δεν υπάρχει και πρόκειται να πάρουν μέρος 37 ομάδες. Οι αγώνες θα γίνουν στην αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βούλας (Λευκάδος 1, κάτω από τη γέφυρα Βουλιαγμένης) και θ’ αρχίσουν στις 09:00. Δεν βαθμολογούνται για τους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης, αλλά όπως τονίζουν και οι διοργανωτές στην προκήρυξη «βασικός σκοπός του πρωταθλήµατος είναι να κλείσει η αγωνιστική περίοδος µε πολλή δράση».

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα σωματεία-μέλη της ομοσπονδίας με αθλητές και αθλήτριες, των οποίων το δελτίο είναι σε ισχύ για την περίοδο 2013-2014, μάλιστα μπορούσαν να δηλώσουν παραπάνω από μία ομάδα. Οι συνολικά 37 ομάδες χωρίζονται σε 13 στους παμπαίδες, 7 στις παγκορασίδες, 12 στους παίδες και 5 στις κορασίδες. Την αρχή θα κάνουν στις 09:00 οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες και στις 11:00 θ’ ακολουθήσουν οι παίδες και οι κορασίδες. Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει ομίλους στην πρώτη φάση και νοκ άουτ στη δεύτερη, ενώ ο κάθε αγώνας θα γίνεται με το σύστημα κορμπιγιόν.

* Καλύτερα από την πρώτη φορά τα πήγε η Αγγελίνα Παπαδάκη στο δεύτερο και τελευταίο τουρνουά ατομικού χαρακτήρα, που διοργάνωσαν ιδιώτες στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας με την επωνυμία Challenge Series World Cup Special 2014. Πήρε την 5η θέση ανάμεσα σε 8 πολύ αξιόλογες αθλήτριες, η σύνθεση των οποίων άλλαξε σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, αλλά φυσικά το επίπεδο παρέμεινε το ίδιο υψηλό. Η αθλήτρια της ιταλικής Νορμπέλο σημείωσε στο «πουλ» 3 νίκες και 4 ήττες (τα συνολικά σετ ήταν 14-16) όταν στο πρώτο αντίστοιχο τουρνουά είχε καταταγεί 7η με ένα θετικό αποτέλεσμα. Νίκησε την Ουγγαρέζα Κάτα Τοτ με 3-2 σετ, τη Σουηδέζα Λίντα Μπέργκστρομ επίσης με 3-2 και τη συμπατριώτισσά της Τζένιφερ Τζόνσον με 3-0. Έχασε 3-0 από την Ουγγαρέζα Πέτρα Λόβας, 3-1 από τις Ρωσίδες Μαρία Ντόλτζικ και Σβετλάνα Γκάνινα και 3-2 από την Ουκρανή Γκάνα Φαρλαντάνσκα. Την 1η θέση κατέκτησε η Γκάνινα νικώντας στον τελικό τη Λόβας με 3-2 σετ. Η Παπαδάκη συνέχισε με νέους αγώνες διπλού μικτού την παρουσία της στη γερμανική πόλη και θα την κλείσει αύριο. Αυτή τη φορά έχει συμπαίκτη τον Ουαλό Ράιαν Τζένκινς και με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στην πρώτη ημέρα του «πουλ» δεν κυνηγά κάτι ουσιαστικό.

 

* Φωτό από το φετινό αναπτυξιακό ατομικό τουρνουά, που έγινε στη Βούλα

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ