Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Την 7η θέση η Παπαδάκη στο πρώτο από τα τουρνουά Challenge Series στη Στουτγκάρδη

198 national_team

198 national_teamΤην αγωνιστική της κατάσταση μέσα από μία σειρά πολύ δύσκολα παιχνίδια τσεκάρει η Αγγελίνα Παπαδάκη στη Στουτγκάρδη. Χτες το βράδυ ολοκληρώθηκε το πρώτο από τα συνολικά τρία τουρνουά ιδιωτών, που θα γίνουν στη γερμανική πόλη με την επωνυμία Challenge Series World Cup Special 2014 και η Ελληνίδα διεθνής δοκίμασε άμεσα το υψηλό επίπεδο των αγώνων. Ανάμεσα στις οκτώ προσκληθείσες αθλήτριες από την Ευρώπη αρκέστηκε στην 7η θέση του πρώτου ατομικού event, πάντως η ουσία είναι ότι στο τελείωμα της σεζόν έχει την ευκαιρία για δυνατά ματς και κάνει ικανοποιητική εμφάνιση.

Στο σύστημα «μία προς όλες» η Παπαδάκη εμφάνισε 1 νίκη και 6 ήττες, ενώ στα συνολικά σετ ο απολογισμός της ήταν 9 υπέρ και 20 κατά. Έδωσε τρεις αγώνες τη Δευτέρα και από δύο την Τρίτη και την Τετάρτη. Νίκησε τη Σλοβένα Άλεξ Γκάλιτς με 3-2 σετ κι έχασε 3-2 από τη Γερμανίδα Τζέσικα Γκέμπελ, επίσης 3-2 από τη Ράχελ Ασβάρντεν από την Ελβετία, 3-1 από την Ουκρανή Λεβέγκνια Βασίλιεβα, αλλά και την Σάρλοτ Κάρεϊ από την Ουαλία και 3-0 σετ από τη Ρωσίδα Σβετλάνα Γκάνινα και τη Ρουμάνα Όλγα Νέμες. Κατετάγη 7η, ενώ τελευταία έμεινε η Γκάλιτς.

Νικήτρια του «πουλ» αναδείχτηκε με το απόλυτο των επιτυχιών η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2007 στο διπλό γυναικών Σβετλάνα Γκάνινα, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Τζέσικα Γκέμπελ. Οι τέσσερις πρώτες αθλήτριες της αρχικής φάσης πέρασαν στα ημιτελικά, η 1η αντιμετώπισε την 4η και η 2η την 3η. Στον τελικό προχώρησαν η Γκάνινα και η Γκέμπελ (απέκλεισαν με 3-0 την Όλγα Νέμες και 3-1 την Λεβέγκνια Βασίλιεβα αντίστοιχα) κι εκεί επικράτησε η Ρωσίδα με 3-1 σετ.

Η συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση ήταν η πρώτη από τις συνολικά τρεις, που έχει προγραμματίσει να κάνει η ομάδα ιδιωτών στη Στουτγκάρδη μέχρι τις 27 του μήνα. Σήμερα και αύριο γίνονται οι αγώνες του διπλού μικτού, όπου η Παπαδάκη συνθέτει δίδυμο με τον Τσέχο Μίροσλαβ Χορέζσι, ο οποίος κατέκτησε χτες την πρωτιά στο αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών. Να σημειωθεί τέλος, ότι στο Challenge Series World Cup Special 2014 παίρνει μέρος και ο Ένιο Μέντες, που αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε στον Ολυμπιακό και αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην Α1. Στο πρώτο ατομικό τουρνουά ο δεξιόχειρας Πορτογάλος κατέλαβε την 6η θέση.

* Μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις των εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών στο Σ.Ε.Φ.. Από την 1η Ιουλίου οι διεθνείς θα είναι σε άδεια και θα επανέλθουν αρχές Αυγούστου στην αίθουσα STAG για την έναρξη της προετοιμασίας.

 

* Η Παπαδάκη σε προπόνηση της εθνικής ομάδας στο φαληρικό στάδιο σε φωτό του Πέτρου Γιαννακούρη 

 

                                                        

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ