Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στον δρόμο για το αναπτυξιακό της Φλώρινας με 116 δηλώσεις συμμετοχής

Florina anoixto

Florina anoixtoΣε εξέλιξη είναι οι τελευταίες ετοιμασίες για το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Φλώρινας, το οποίο θα γίνει από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου και θα κλείσει τα αναπτυξιακά της σεζόν 2013-2014 και παράλληλα το αγωνιστικό καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας, που διοργανώνει το τουρνουά και το Αθλητικό Σωματείο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σάρισες Φλώρινας, που είναι πολύτιμος συνεργάτης, «τρέχουν» για να είναι όλα στην εντέλεια και σίγουρα έχουν ως ενθαρρυντικό στοιχείο το γεγονός ότι οι συμμετοχές κινούνται στα περσινά επίπεδα. Την Κυριακή έληξαν οι σχετικές δηλώσεις κι έφτασαν τις 116 όταν στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013, που η όμορφη ακριτική πόλη φιλοξένησε το 1ο τουρνουά μικρών ηλικιών, ήταν 118. Επιπλέον, ο αριθμός αυτός επιτρέπει στους διοργανωτές να κάνουν όλα τα αγωνίσματα που είχαν προγραμματίσει, δηλαδή να έχουν και το ομαδικό εκτός από το απλό.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Φλώρινας και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Περιλαμβάνουν τις κατηγορίες παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων Α’ και παμπαίδων-παγκορασίδων Β’ και θ’ αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες από την Έδεσσα, την Κόρινθο, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Καβάλα, τη Βέροια, τις Σέρρες, την Αλεξανδρούπολη, την Κοζάνη, τα Γιάννενα και φυσικά τη Φλώρινα. Το ομαδικό θα γίνει για τους παίδες και τις κορασίδες, αλλά όχι για τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες λόγω μικρής συμμετοχής. Στους παίδες πρόκειται να πάρουν μέρος 10 ομάδες και στις κορασίδες 6.

Το απλό διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 21 και 22 του μήνα για όλες τις προαναφερόμενες κατηγορίες με τον διαχωρισμό στους παμπαίδες να είναι Α’, Β΄και Γ΄τάξεων η μία και Δ΄Ε΄και ΣΤ΄τάξεων η άλλη. Το ομαδικό θ’ αρχίσει τελικά από το απόγευμα της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα. Το ατομικό θα έχει στην πρώτη φάση ομίλους των 4ων και κατ’ εξαίρεση των 3ων αθλητών και αθλητριών και στη δεύτερη νοκ άουτ ματς με διαβάθμιση όλων των θέσεων. Το ομαδικό θα γίνει σε όλες τις κατηγορίες με το σύστημα Corbillon, δηλαδή 5 αγώνες (4 απλά και 1 διπλό) και με την κάθε ομάδα να αποτελείται από 2 έως 4 αθλητές/τριες. Σύμφωνα πάντα με την προκήρυξη η πρώτη φάση θα έχει κι εδώ ομίλους και η δεύτερη νοκ άουτ ματς.

 

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ