Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυλαία στα Πανελλήνια πρωταθλήματα με τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες

P4062814

P4062814Το τελευταίο μέρος στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την περίοδο 2013-2014 ανήκει αποκλειστικά στις μικρές ηλικίες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε το αναπτυξιακό τουρνουά της Βόχας, από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου ακολουθεί η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα και το πρόγραμμα θα κλείσει στις 21-22 του μήνα με το ανοιχτό πρωτάθλημα της Φλώρινας. Το παμπαιδικό θα ρίξει αυλαία στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της φετινής σεζόν και θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα, στο κλειστό γυμναστήριο του τοπικού Γ.Α.Σ. στην παλιά Ελαιουργική. Στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θ’ αναδειχτούν αρχικά την Κυριακή οι πρωταθλητές του ομαδικού και την επόμενη ημέρα θα μάθουμε ποιοι θα επικρατήσουν στα τέσσερα ατομικά αγωνίσματα. Ξεχωριστό χρώμα θα δώσουν στους αγώνες οι ζωντανές μεταδόσεις στο διαδίκτυο, καθώς η νέα ιστοσελίδα με την ονομασία sportsland.gr πρόκειται να καλύψει συναντήσεις και στις τρεις ημέρες!

Συγκεκριμένα σκοπεύει να κάνει live streaming σε προημιτελικό ομαδικού αγοριών, ημιτελικό ομαδικού κοριτσιών το Σάββατο, στον τελικό του ομαδικού αγοριών την Κυριακή και σε όλο το πρόγραμμα της Δευτέρας. Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αρχίζει μεθαύριο στις 10:00 με το ομαδικό κι αφού προηγηθεί η κλήρωση των γκρουπ. Το πρόγραμμα της εναρκτήριας ημέρας θα προχωρήσει μέχρι και τα ημιτελικά, τα οποία θα γίνουν γύρω στις 16:00. Την Κυριακή οι τελικοί του ομαδικού είναι προγραμματισμένοι για τις 10:00 και περίπου στις 12:00 θ’ ακολουθήσουν οι κληρώσεις του απλού και οι απονομές στις  νικήτριες ομάδες. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί με τα ατομικά αγωνίσματα μέχρι το απόγευμα και τη Δευτέρα το πρόγραμμα θ’ αρχίσει στις 10.00 με τα προημιτελικά του απλού. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 11:30 των διπλών και για τις 12:00 του απλού.

Τα σωματεία, που θα πάρουν μέρος στο ομαδικό παμπαίδων είναι τα παρακάτω 12: Αετός Κορυδαλλού, Ρουφ 80, Α.Ο. Ελληνικού, Α.Ο. Καρέα, Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός Πατρών, Ε.Α. Βόχας, Φοίνικες Πάτρας, Ο.Ε.Α. Κορινθίας «ο Λέων», Φάρος Αλεξανδρούπολης, Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και Αρίων Μυτιλήνης. Στο ομαδικό παγκορασίδων έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα ακόλουθα 8 σωματεία: Α.Ο. Ελληνικού, Α.Κ. Ζωγράφου, Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου, Αναγεννησιακός Πατρών, Φοίνικες Πάτρας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παγχιακός Γ.Σ. και Φάρος Αλεξανδρούπολης. Επίσης, στο απλό παμπαίδων μπορούν ν’ αγωνιστούν 23 αθλητές, στο απλό παγκορασίδων 15 αθλήτριες, στο διπλό παμπαίδων 11 ζευγάρια και στο διπλό παγκορασίδων 7. 

 

* Φωτό: Τα έπαθλα για τους σπουδαίους πινγκπονίστες του μέλλοντος περιμένουν τους κατόχους τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελευσίνας

                                                

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ