Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζωντανά στο διαδίκτυο οι δύο τελικοί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα ανδρών

Pontoise celebrate

Pontoise celebrateΟι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν από το διαδίκτυο τους δεύτερους και καθοριστικούς τελικούς στα Ευρωπαϊκά διασυλλογικά Κύπελλα ανδρών. Σήμερα το μεσημέρι γίνεται στη Ρωσία η μεγάλη ρεβάνς της Όρενμπουργκ με τη γαλλική Ποντουάζ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αύριο Σάββατο στη Γερμανία ο επαναληπτικός της Σααρμπρίκεν με την Οχσενχάουζεν για το E.T.T.U. Cup και το Laola1.tv θα μεταδώσει ζωντανά και τις δύο αναμετρήσεις. 

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ποντουάζ από αουτσάιντερ που ήταν, πήρε με το μέρος της τις περισσότερες πιθανότητες για το τρόπαιο ύστερα από το 3-1 του πρώτου τελικού στη Γαλλία. Έχει και καλή διαφορά στα σετ (10-5) και σίγουρα δείχνει ικανή ν’ αποσπάσει τα πρωτεία από την πανίσχυρη Όρενμπουργκ, που φτάνει συνεχώς στον τελικό του κορυφαίου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου από το 2011. Ο τελικός αρχίζει στις 14.00 ώρα Ελλάδας.

Το Σάββατο ο τελικός στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου ίσως και ν’ αποτελεί τυπική διαδικασία. Η Σααρμπρίκεν λογικά θα είναι η νικήτρια της γερμανικής «κόντρας», καθώς πριν από δύο εβδομάδες είχε επιβληθεί 3-0 μέσα στο Μπίμπεραχ και τώρα παίζει στην έδρα της. Ο αγώνας αρχίζει στις 20.00 ώρα Ελλάδας.  

 

Φωτό: Οι αθλητές και το προπονητικό τιμ της Ποντουάζ πανηγυρίζουν στα μέσα Μαΐου τη μεγάλη νίκη εναντίον της Όρενμπουργκ, που τους χαρίζει πολλές ελπίδες για το πρώτο τρόπαιο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ