Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 128 σταμάτησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το αναπτυξιακό της Βόχας

Afisa Boxas_2014

Afisa Boxas_2014Τον ικανοποιητικό, με βάση και τη χρονική περίοδο, αριθμό των 128 έφτασαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο επικείμενο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών της Βόχας. Έγιναν με το on line σύστημα της ομοσπονδίας, άρχισαν την περασμένη Τρίτη και ολοκληρώθηκαν χτες. Δήλωσαν συμμετοχή 53 παμπαίδες, 19 παγκορασίδες, 10 κορασίδες, 13 έφηβοι και 33 παίδες. Το αρνητικό είναι ότι δεν θα γίνει η κατηγορία των νεανίδων επειδή δεν υπήρξε καμία δήλωση, όμως γενικά η ανταπόκριση κρίνεται σημαντική με δεδομένο ότι έχουν αρχίσει εξετάσεις για μαθητές γυμνασίων και λυκείων. Το 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα της Βόχας θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο δήμου Βέλου-Βόχας «Γεώργιος Τριαντάφυλλος» (βρίσκεται στη διεύθυνση Αγίας Μαρίνας 101). Είναι το 12ο και προτελευταίο της φετινής σειράς και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με την Ε.Α. Βόχας.

Η πλειονότητα των αθλητών προέρχονται από την Αθήνα, την Κορινθία και την Πάτρα, αλλά στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν και σωματεία από την Αλεξανδρούπολη, την Καλαμαριά και την Έδεσσα. Εμπόδιο για συμμετοχές και από άλλες περιοχές στάθηκε και το γεγονός ότι πλησιάζει και η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασιδων την άλλη εβδομάδα και πολλοί αθλητές και γονείς προτίμησαν να μην κάνουν κι άλλη μετακίνηση.

Η πρώτη φάση του ατομικού τουρνουά περιλαμβάνει γκρουπ και η δεύτερη νοκ άουτ ματς. Η κλήρωση των γκρουπ θα διενεργηθεί την Παρασκευή 30 του μήνα και ώρα 19:00 στο γυμναστήριο των αγώνων. Κύριος υποστηρικτής του όπεν είναι ο Δήμος Βέλου-Βόχας, ενώ την προσπάθεια βοηθούν και τοπικοί χορηγοί.

Θυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται για οποιαδήποτε απορία στη γραμματεία της Τ.Ε. της ομοσπονδίας στο τηλέφωνο 2610 335141 (Μαρία Χατζηφώτη) ή στον προπονητή της Ε.Α. Βόχας Τάσο Δασκαλόπουλο 6977 072037. Επίσης, λειτουργεί επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης με όλες τις πληροφορίες www.openpatras.com.

* Σχετική με τις μικρές ηλικίες και η επόμενη είδηση: Μετά τους νέους και τις νεάνιδες η ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα και τις συνθέσεις των εθνικών ομάδων  παίδων-κορασίδων για το 57ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, που θα διεξαχθεί στη Ρίβα ντελ Γκάρντα της Ιταλίας στο διάστημα 11-20 Ιουλίου. Την εθνική ομάδα παίδων συγκροτούν οι Γιάννης Σγουρόπουλος Ιωάννης, Στράτος Δαμιανής (αμφότεροι του Α.Ο. Ταταύλα) και Βασίλης Αντωνιάδης (Δ.Α.Ο. Ταύρου). Την εθνική ομάδα κορασίδων αποτελούν οι Ελένη Σοφρά (Α.Ο.Σ. Τελαμών), Έλλη Φίσερ (Α.Ο. Άρης 2006) και Κριστίν Σεβνταγιάν (Π.Κ.Δ. Ταύρου). Η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σημειώνει ακόμα ότι οι προπονητές-συνοδοί των ομάδων θα ανακοινωθούν μετά την προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ