Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα Βόχας στρέφεται η προσοχή των μικρών ηλικιών

Patra open_Tzovolos

Patra open_TzovolosΗ Κορινθία γίνεται πλέον το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους αθλητές και τις αθλήτριες των μικρών ηλικιών. Η σειρά των αναπτυξιακών τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μεταφέρεται στη Βόχα, την πολύ δραστήρια περιοχή στην επιτραπέζια αντισφαίριση, που θα διοργανώσει πρώτη φορά τέτοιο event. Θα είναι το 12ο και προτελευταίο της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 και περιμένει επίσης μεγάλη ανταπόκριση από σωματεία, αθλητές και γονείς. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη και παρατηρείται ήδη έντονο ενδιαφέρον. Το 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα Βόχας διοργανώνει στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με την Ε.Α. Βόχας. Θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο δήμου Βέλου-Βόχας «Γεώργιος Τριαντάφυλλος» (βρίσκεται στη διεύθυνση Αγίας Μαρίνας 101) και περιλαμβάνει τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν προχτές Τρίτη, γίνονται με το on line σύστημα και μόνο στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr/entries) και η σχετική προθεσμία λήγει τη Δευτέρα 26 του μήνα. Για κάθε αθλητή κι αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής αγώνων είναι 15 ευρώ και 10 ευρώ για τα αδέλφια. Και αυτό του τουρνουά αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού και ως ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για τη διεξαγωγή μίας κατηγορίας έχουν οριστεί οι 8 αθλητές και οι ισάριθμες αθλήτριες. Όταν οι παρουσίες είναι λιγότερες γίνεται σύμπτυξη με άλλη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία ή ακύρωση εάν η εν λόγω ηλικιακή κατηγορία είναι η μεγαλύτερη.

Με νικητή σε κάθε ματς τον καλύτερο/η των 5 σετ η  πρώτη φάση περιλαμβάνει γκρουπ, η δεύτερη νοκ άουτ παιχνίδια και θα γίνει διαβάθμιση όλων των θέσεων αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος. Πρόθεση των διοργανωτών είναι η κάθε κατηγορία να ολοκληρωθεί σε μία ημέρα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό συμμετοχών, ενώ σημειώνεται ότι για τους πίνακες αξιολόγησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βαθμολογούνται όλοι οι αγώνες. Η κλήρωση των γκρουπ θα διενεργηθεί την Παρασκευή 30 του μήνα και ώρα 19:00 στο γυμναστήριο των αγώνων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται για οποιαδήποτε απορία στη γραμματεία της Τ.Ε. της ομοσπονδίας στο τηλέφωνο 2610 335141 (Μαρία Χατζηφώτη) ή στον προπονητή Τάσο Δασκαλόπουλο 6977 072037. Επίσης, λειτουργεί επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης με όλες τις πληροφορίες www.openpatras.com.

 

* Στη φωτό ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Παναγιώτης Τζόβολος δίπλα στα έπαθλα πριν από τις απονομές στο αναπτυξιακό τουρνουά της Πάτρας “Γιάννης Ασημακόπουλος”, που είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο.

                                                          

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ