Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για καλό σκοπό τα …μεγάλα παιδιά έπαιξαν για τα …μικρά στη Θεσσαλονίκη!

Filanthropiko Salonica_Anex_18-39

Filanthropiko Salonica_Anex_18-39Όταν πρόκειται να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν στα αγωνιστικά τραπέζια οι βετεράνοι και οι ανεξάρτητοι της επιτραπέζιας Filanthropiko Salonica_50αντισφαίρισης …δεν καταλαβαίνουν τίποτα από κούραση. Όταν τους καλεί γι’ αυτό κι ένα event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, εκεί είναι που οι διαθέσεις τους και οι αντοχές τους …εκτοξεύονται στο υψηλότερο σημείο. Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων και όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο ίδρυμα «Το χαμόγελο του παιδιού». Τους αγώνες διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του Π.Ο.Φ.Επ.Α. (pofepa.gr) συμμετείχαν συνολικά 60 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι προέρχονταν από την Αθήνα, τη Λάρισα, τον Βόλο, τη Δράμα, τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε για το ίδρυμα ανήλθε στα 750 Ευρώ, καθώς υπήρχαν και προσφορές του Π.Ο.Φ.Επ.Α. και αρκετών φίλων του αθλήματος, οι οποίοι δεν συμμετείχαν, αλλά κατέβαλαν παράβολο για ενίσχυση.

Filanthropiko Salonica_GinaikesΔύο βετεράνοι αθλητές, που διατηρούν καταστήματα στη συμπρωτεύουσα, ο Γιάννης Κατσαντώνης και ο Ζακ Γαβριηλίδης, ήταν χορηγοί της εκδήλωσης. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν πλατιά χαμόγελα στο τέλος για την κοινωνική τους συνεισφορά και υπογράμμισαν την ανάγκη για την επανάληψη παρόμοιων εκδηλώσεων στο προσεχές μέλλον.

Για την ιστορία οι νικητές και οι νικήτριες ανά κατηγορία ήταν οι εξής:

Ανεξάρτητες Γυναίκες:
1. Σοφία Ξυγαλά
2. Άντα Φλώκου
3. Μαρία Παπαμόσχου

Ανεξάρτητοι 18-39 ετών:
1. Αριστείδης Κουτσούμπας
2. Σέργιος Τσεντεκίδης
3. Νάκης Βραχνός, Αθανάσιος Καραμανίδης

Ανεξάρτητοι 40-49:
1. Χρήστος Ρακιτζής
2. Κωνσταντίνος Βουβαλίδης
3. Νικόλαος Καρακασίδης, Αθανάσιος Αργυριάδης

Ανεξάρτητοι 50+:
1. Λουκάς Γιαλούρης
2. Δημήτρης Παρόδος
3. Γιώργος Γιοβάς, Χριστόφορος Ρίζος

Βετεράνοι 40-49:
1. Γιάννης Κουρούπας
2. Γιάννης Κατσαντώνης
3. Γαβριήλ Κυριακίδης, Αντώνης Μακρής

Βετεράνοι 50+:
1. Ντιγκράν Μποζολανγιάν
2. Σταύρος Πλακαντωνάκης
3. Γιάννης Καραμίχος, Τάσος Αγιάνογλου

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ