Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το Μέτσοβο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το 11ο αναπτυξιακό τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Metsovo 2014_afisa

Metsovo 2014_afisaΑπό το ειδυλλιακό Μέτσοβο περνάει αυτό το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Μαΐου, η σειρά των αναπτυξιακών ανοιχτών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το πανέμορφο χωριό της Πίνδου θα φιλοξενήσει το 11ο φετινό τουρνουά μικρών ηλικιών, θα δώσει συνέχεια στο περσινό πετυχημένο ξεκίνημά του στη διεξαγωγή τέτοιων events επιτραπέζιας αντισφαίρισης και φιλοδοξεί να φτάσει άλλη μια φορά σε αποτέλεσμα, που θα τιμά και θα προβάλλει το άθλημα. Τους αγώνες διοργανώνει στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Μετσόβου η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο. Διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα αναπτυξιακά της σεζόν είναι ότι εδώ δεν συμπεριλαμβάνονται οι ηλικιακές κατηγορίες νέων και νεανίδων, αλλά γίνονται δύο ξεχωριστές για τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες. Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 128 και προέρχονται από δεκατρείς διαφορετικές περιοχές της χώρας.  

Οι κατηγορίες είναι έξι: Παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων Α΄με παιδιά 11 και 12 ετών και παμπαίδων-παγκορασίδων Β΄με παιδιά έως 10 ετών. Οι δηλώσεις χωρίζονται σε 37 παίδες, 19 παμπαίδες Β΄, 28 παμπαίδες Α΄, 19 κορασίδες, 12 παγκορασίδες Β΄και 13 παγκορασίδες Α΄. Αθλητές κι αθλήτριες θα έχουν σωματεία από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Βέροια, τη Φλώρινα, την Κοζάνη, την Πάτρα, την Έδεσσα, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, την Καρδίτσα, την Κόρινθο και τη Λάρισα.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι αρκετά παιδιά, που βρίσκονται μέσα στις πρώτες 10 θέσεις των πινάκων αξιολόγησης σε παίδες και παγκορασίδες και σίγουρα θα κρατήσουν ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο και τον συναγωνισμό σ’ ένα ακόμα τουρνουά. Η Ιωάννα Γερασιμάτου (Νο 9) και η Χριστίνα Ταουσάνη (Νο 10) στις κορασίδες, ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Νο 10) στους παίδες, ο Αλκιβιάδης Σταματούρος (Νο 3) και ο Κωνσταντίνος Σπανός (Νο 9) στη μεγάλη κατηγορία των παμπαίδων, η Αθηνά Λιβιεράτου (Νο 2), η Ναταλία Καφάτου (Νο 5), η Θεοδώρα Βασιλειάδου (Νο 6), η Μαίρη Κουκουτού (Νο 9) και η Λαμπρινή Γκαβαλία (Νο 10) στη μεγάλη κατηγορία των παγκορασίδων.

Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει ομίλους στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη με διαβάθμιση όλων των θέσεων. Το απόγευμα γίνεται η κλήρωση επί των παρόντων και αύριο στις 09.30 αρχίζουν τα παιχνίδια με τους παίδες και τους παμπαίδες Α΄. Στις 12.00 πραγματοποιείται η τελετή έναρξης, μισή ώρα μετά συνεχίζεται η δράση και για την πρώτη ημέρα υπολογίζεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 6 το απόγευμα. Την Κυριακή οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 14.30.  

Το ανοιχτό πρωτάθλημα του Μετσόβου θα έχει και φέτος πολύτιμη βοήθεια από χορηγούς. Οι επιχειρήσεις, που στηρίζουν την προσπάθεια, ανέρχονται σε 17 και είναι οι εξής:

– Sergio Café Bar

– Βλάχα Τυροκομικά

– Καφέ Κρήτη  

– Hotel Egnatia

– Hotel Βικτωρία

– Ξενοδοχείο Το Αστέρι Μετσόβου

– Το κατώγι Αβέρωφ

– Hotel Ολυμπίκ

– Hotel Αρχοντικό  

– Hotel Απόλλων

– Hotel Μπιντούνη

– Εστιατόριο «Το παραδοσιακό»

– Η ταβέρνα «Μετσοβίτικο Σαλόνι»

– «Το κουτούκι του Νικόλα»

– Οβελιστήριο «Λα Φαγκού»

– Ψητοπωλείο «Λαδόκολα»

– Παγοδρόμιο Μετσόβου 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ