Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα μπαράζ στο Σ.Ε.Φ. ολοκληρώνουν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της σεζόν

Panathinaikos 13-14

Panathinaikos 13-14Με τους αγώνες μπαράζ, που αφορούν ομάδες από τη Β΄Εθνική έως την Α1 εθνική κατηγορία, σε άνδρες και γυναίκες, φτάνουν στο τελευταίο κομμάτι τους τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τη σεζόν 2013-2014. Οι καθιερωμένοι έξτρα αγώνες για ομάδες της Α1 και της Α2 κατηγορίας, όπως και γι’ αυτές που πρωταγωνίστησαν στη Β΄Εθνική και διεκδικούν την άνοδο, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα STAGτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Τέσσερις ομάδες στους άνδρες και ισάριθμες στις γυναίκες θα κυνηγήσουν τις δύο πρώτες θέσεις για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην Α1 κατηγορία της επόμενης σεζόν. Από τη Β΄Εθνική πρόκειται να μετάσχουν στη διαδικασία και να διεκδικήσουν την άνοδο επτά ομάδες στους άνδρες και πέντε στις γυναίκες και θα μονομαχήσουν επίσης για τις δύο πρώτες θέσεις.

Στα μπαράζ για την Α1 ανδρών αγωνίζονται ο Α.Ο. Ηράκλειο 2001 και ο Ο.Α. Χανίων, που αρκέστηκαν στην 8η και την 9η θέση αντίστοιχα στην κορυφαία κατηγορία, όπως επίσης ο Ίφιτος Πατρών και το Π.Κ.Δ. Ταύρου, η 2η και η 3η ομάδα της φετινής Α2.

Στους αντίστοιχους αγώνες των γυναικών παίρνουν μέρος ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και η Αθηνά Μαγκουφάνας από την Α1 (6η και 7η αντίστοιχα στη βαθμολογία), ο Α.Ο. Ταταύλα και το Π.Κ.Δ. Ταύρου από την Α2 κατηγορία (2ος και 3ος αντίστοιχα).

Οι ομάδες θ’ αναμετρηθούν με το σύστημα ένας προς όλους και οι τρεις αγωνιστικές θα γίνουν στις ώρες 10.00 και 13.00 το Σάββατο και στις 10.00 την Κυριακή.

Στους ανάλογους αγώνες για την άνοδο στην Α2 κατηγορία θα προηγηθούν τα δύο προ-μπαράζ για τη Λοιπή χώρα και στη συνέχεια θ’ αναμετρηθούν επτά ομάδες στους άνδρες και πέντε στις γυναίκες.

Απόγευμα σήμερα παίζουν Α.Σ.Ε.Α. Χίος-Ο.Α.Α. Ηρακλείου στους άνδρες και Βοκαριά Χίου-Ο.Α. Χανίων στις γυναίκες. Οι νικητές προχωρούν στα μπαράζ, όπου εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία δίνουν μόνο οι δύο πρώτες θέσεις.

Από κει και πέρα στους αγώνες των ανδρών μετέχουν ο Παναθηναϊκός, οι Αετοί Πόλης και η ΑΕΚ που με αυτή τη σειρά κατατάχθηκαν στη Β΄Εθνική Αττικής, ο Φάρος Αλεξανδρούπολης που πρωταγωνίστησε στη Βόρεια Ελλάδα και ο Λέων της Κορινθίας, ο οποίος πρώτευσε στην Πελοπόννησο. Σε εκείνους των γυναικών είναι ο Άρης 2006 και το Ρουφ 80, που πήραν την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα στην Αττική, ο Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός Πατρών, που ήταν νικητής στην Πελοπόννησο και ο Φάρος Αλεξανδρούπολης, που πήρε και στις γυναίκες την πρωτιά από τη Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτά τα πουλ, που επίσης αρχίζουν αύριο το πρωί, υπάρχουν δύο ωράρια περισσότερα: Στις 16.00 το Σάββατο και στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής. Τα υπόλοιπα ωράρια είναι ίδια με εκείνα των αγώνων, που σχετίζονται με τις δύο εθνικές κατηγορίες και η κλήρωση διεξάγεται στις 09.30 αύριο το πρωί. Να σημειωθεί τέλος, ότι στους αγώνες θα μοιραστούν αναψυκτικά της Coca Cola ύστερα από συμφωνία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την εταιρία.  

 

 

 

* Φωτό: Η ομάδα του Παναθηναϊκού, που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Β΄Εθνικής Αττικής ανδρών και τώρα θέλει να φτάσει στην άνοδο. Από αριστερά Αν. Σενσεβέν, Δ. Βασιλείου και Θ. Σιώκος.                                                                                                                                        

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ