Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζωντανά στο διαδίκτυο (LAOLA1.tv) το Σάββατο ο πρώτος τελικός για το κλαμπ του Γκιώνη στο ETΤU Cup

Οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα έχουν την ευκαιρία το απόγευμα του Σαββάτου να παρακολουθήσουν από το διαδίκτυο την προσπάθεια της Ανζέ του Παναγιώτη Γκιώνη κόντρα στην πανίσχυρη Μπορούσια Ντίσελντορφ για τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης 2011-2012 (E.T.T.U. Cup). Ο αγώνας γίνεται στο Ανζέ, αρχίζει στις 18:30 ώρα Ελλάδας (17:30 τοπική) και μεταδίδεται απευθείας από το πρόγραμμα www.LAOLA1.tv, με το οποίο συνεργάζεται η E.T.T.U.

Κι ενώ οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να σταθούν νοερά κοντά στον 1ο Μεσογειονίκη και τους συμπαίκτες του, οι θερμοί υποστηρικτές της γαλλικής ομάδας ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο γυμναστήριο! Ο πρόεδρος της Ανζέ Ζεράρ Σαραζέν δήλωσε σήμερα ότι υπολογίζεται να βρεθούν στον αγώνα το λιγότερο 2.000 φίλαθλοι και να δημιουργήσουν πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα! Άλλωστε, είναι και το όνομα της αντιπάλου ιδιαίτερα ελκυστικό, αφού η Μπορούσια προέρχεται από τρία σερί Τσάμπιονς Λιγκ (2009, 2010, 2011) κι έχει στις τάξεις της τον πρωταθλητή Ευρώπης Τίμο Μπολ, τον δευτεραθλητή Πάτρικ Μπάουμ και τον επίσης διεθνή Γερμανό Κριστιάν Σους.

Σε ρεπορτάζ από τη Γαλλία για τον πρώτο τελικό η ιστοσελίδα της E.T.T.U. φιλοξενεί μεγάλη φωτογραφία του Παναγιώτη Γκιώνη, τον οποίο ο Σαραζέν εκθείασε και πάλι για την τεράστια συμβολή του στην ευρωπαϊκή πορεία του κλαμπ. «Το πιο σημαντικό στον διπλό ημιτελικό με τη Σεστάς ήταν οι νίκες του Γκιώνη τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη αναμέτρηση». Ο πρόεδρος της Ανζέ τόνισε σε άλλο σημείο ότι «η γερμανική ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί του τελικού, εμείς έχουμε λίγες ελπίδες, αλλά στο πινγκ πονγκ όλα είναι πιθανά και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο».

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ. ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.ΜΕ.Α. 2012

Οι αθλητές με αναπηρίες, ένα ακόμα ενεργό κομμάτι στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, θα βρεθούν στο αγωνιστικό προσκήνιο αυτό το Σάββατο. Στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAGτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ 2012 για αθλητές και αθλήτριες με αναπηρίες. Το διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με αναπηρίες και στο έργο της θα συνδράμει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με τη διαιτησία των αγώνων. 

Το πρόγραμμα αρχίζει μεθαύριο στις 08:30 με την αξιολόγηση των νέων αθλητών. Οι αγώνες έχουν ώρα έναρξης 10:00 με την κατηγορία όπεν στις κλάσεις των αθλητών με αμαξίδιο (Τ1-Τ5) και των ορθίων αθλητών (Τ6-Τ10). Στις 12:00 θ’ αρχίσουν τα ατομικά, στις 14:30 τα ομαδικά και νωρίς το απόγευμα (γύρω στις 16:00) υπολογίζεται να γίνουν οι απονομές. Στο φετινό πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή 25 άνδρες και 3 γυναίκες. Τα συνολικά 8 σωματεία, που θα έχουν εκπροσώπηση, είναι: ΠΑΣΚΑ, Αίγες, Λιμναίοι Καστοριάς, Σπάρτακος, Αργώ, Ζωοδόχος Πηγή, Τριπτόλεμος και Πήγασος Κυψέλης.

 

                                               

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ