Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία αναμένεται να έχει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο!

Camera

CameraΤο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού 2014, που αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα στο Τόκιο, υπόσχεται να έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία των διοργανώσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.). Η εταιρεία Total Sports Asia, που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα της I.T.T.F. ανακοίνωσε ότι το 52ο ραντεβού του θεσμού θα μεταδοθεί ζωντανά σε περισσότερες από 100 χώρες! «Αρκετά από τα μεγαλύτερα δίκτυα του κόσμου συνεργάζονται ώστε να διασφαλίσουν αυτή την παγκόσμια κάλυψη σε πάνω από 100 χώρες. Με την τηλεοπτική κάλυψη και όλη την κάλυψη σε on-line πρόγραμμα στο διαδίκτυο τόσο από το itTV όσο και από το κανάλι YouTube της I.T.T.F., όλοι οι φίλαθλοι του πινγκ πονγκ σε όλο τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση στην κορυφαία εκδήλωση της I.T.T.F.», δήλωσε ο Άντερς Θένστρομ, διευθύνων σύμβουλος της TMS International, η οποία επιμελείται τις τηλεοπτικές δραστηριότητες της I.T.T.F..

Συμπληρώνοντας την τηλεθέαση στην τηλεόραση, η διεθνής ομοσπονδία περιμένει πάνω από 4 εκατομμύρια συνδέσεις στις απευθείας streaming πλατφόρμες της (ITTF.com/itTV) και 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube κανάλι της (YouTube.com/ITTFChannel).

Με βάση όλα αυτά και πέρα από το γεγονός ότι θα υπάρχουν 900 διαπιστευμένοι από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης, θεωρείται σίγουρο ότι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα παρουσιάσει την πιο ευρεία τηλεθέαση στην ιστορία.

Η ιστοσελίδα της I.T.T.F. γνωστοποίησε ακόμα στο ρεπορτάζ της ότι τα τηλεοπτικά δίκτυα, που θα μεταδώσουν τους αγώνες είναι:

1. CCTV 5 – Κίνα
2. OneWorldSports – Βόρεια Αμερική και Καραϊβική
3. i-Cable – Χονγκ Κονγκ
4. Truevisions –  Ταϊλάνδη
5. ELTA –  Ταϊβάν
6. Astro – Μαλαισία και Μπρούνεϊ
7. Starhub – Σιγκαπούρη 
8. BeIN Sports (formerly Al Jazeera Sports) – Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική
9. Eurosports –  Ευρώπη
10. FOX Sports – Αυστραλία
11. ARD-ZDF – Γερμανία (News Access)

Τέλος, για να εξασφαλίσει ότι κάθε φίλος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης απανταχού στον κόσμο θα έχει πρόσβαση σε εικόνα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα η I.T.T.F. θα παρέχει τις τελευταίες ενημερώσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων στις παρακάτω πλατφόρμες:

  • Twitter.com/ITTFWorld: Live twitter blog using #TTokyo2014
  • Facebook.com/ITTFWorld: Αποκλειστικότητες, νέα της τελευταίας στιγμής
  • YouTube.com/ITTFChannel: Ηighlightsαγώνων, καθημερινή επισκόπηση, συνεντεύξεις αθλητών, χτυπήματα της ημέρας και βίντεο πίσω από τις αγωνιστικές σκηνές
  • ITTF.com: Liveαποτελέσματα, προγράμματα και άρθρα
  • DailyNewsletter: Οι ενδιαφερόμενοι κλικάρουν στην ακόλουθη διεύθυνση για να εγγραφούν:http://bit.ly/1naLgsp         
  • * Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ