Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τη Μ. Πέμπτη οι πρώτοι αγώνες κατάταξης για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων νεαρών ηλικιών

TT120

TT120Νωρίτερα από το συνηθισμένο θ’ αρχίσει φέτος η διαδικασία για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων νεαρών ηλικιών εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Ριβαντέλ Γκάρντα της Ιταλίας. Το πρώτο κομμάτι των αγώνων κατάταξης θ’ αφορά στους νέους και τις νεάνιδες και θα λάβει χώρα τη Μεγάλη Πέμπτη 17 του μήνα με το σκεπτικό να είναι πολύ κοντά στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος των ίδιων κατηγοριών, που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη. Μάλιστα, οι αθλητές, που θα πάρουν μέρος στις κατατάξεις, θα γίνουν γνωστοί αμέσως μετά. Η ημερομηνία για τους αγώνες κατάταξης των παίδων και των κορασίδων θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, πάντως αναμένεται να οριστεί κι αυτή πολύ κοντά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των συγκεκριμένων ηλικιών. Στη φωτό του Πέτρου Γιαννακούρη από την ομοσπονδιακή αίθουσα STAG ποζάρουν οι διεθνείς έφηβοι Ανδρέας Τσόπελας, Νίκος Αντωνιάδης και Πάρις Ζώνιος. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ανακοινώνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι τη Μ. Πέμπτη 17/4 θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης για τη συγκρότηση των προ-εθνικών ομάδων εφήβων – νεανίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων, που θα διεξαχθεί στη Rivadel Garda της Ιταλίας από τις 11 έως τις 20 Ιουλίου.

Οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν σύμφωνα με την §7 του άρθρου 3 του ισχύοντος κανονισμού λειτουργίας Εθνικών και Προ-εθνικών ομάδων και κλιμακίων επιλέκτων. Το ποιοι έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στους αγώνες αυτούς θα ανακοινωθεί προφορικά στους αθλητές και τις αθλήτριες από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κώστα Βατσακλή μετά το τέλος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων».

Να σημειωθεί τέλος, ότι η πρόβλεψη για την αριθμητική παρουσία στο προσεχές Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων είναι: Τέσσερις αθλητές (4) στην εθνική ομάδα εφήβων, τέσσερις αθλήτριες (4) στην εθνική ομάδα νεανίδων, τρεις αθλητές (3) στην εθνική ομάδα παίδων και τρεις αθλήτριες (3) στην εθνική ομάδα κορασίδων. 

                                                          

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ