Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Ίφιτος Πατρών διοργάνωσε την «1η γιορτή πινγκ-πονγκ»

Giorti ping_pong_Patra

Giorti ping_pong_PatraΗ ιδέα βρήκε ανταπόκριση και η υλοποίησή της είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το Σάββατο 29 Μαρτίου το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών διοργάνωσε, σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Table Tennis for You», την «1η γιορτή πινγκ-πονγκ» κι έφερε πιο κοντά στο άθλημα μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων. Πήραν μέρος 40 παιδιά από διαφορετικά σχολεία της Πάτρας και η εκδήλωση σημείωσε απόλυτη επιτυχία, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του σωματείου, στην ενημέρωση προς την ομοσπονδία, «τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό συμμετέχοντας ενεργά σε μια γιορτή, που στόχο είχε να φέρει περισσότερους μαθητές/τριες σε επαφή με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η πρώτη αυτή εκδήλωση αποτελεί την αρχή από μια σειρά σημαντικών γεγονότων, που θα διοργανώσει το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών και θα δοθεί συνέχεια με καθαρά αγωνιστικές προδιαγραφές, για όλες τις ηλικίες. Οι προπονητές της ομάδας Μιχάλης Κατσικαδέλης και Παναγιώτης Γιώτης ήρθαν σε επαφή με γονείς και μικρούς μαθητές και μαθήτριες, εξήγησαν τους βασικούς κανονισμούς του αθλήματος και χρησιμοποίησαν τους αθλητές του σωματείου για μια μικρή επίδειξη κατά τη διάρκεια των αγώνων».

Giorti ping_pong_2_Patra«Είναι η πρώτη σημαντική και οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται από ένα σωματείο της πόλης των Πατρών για την επαφή μικρών μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μολονότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι αυξημένες, ειδικά με την ανδρική ομάδα και την πορεία που έχει εφέτος στην Α2, είχαμε υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσουμε το καλύτερο και για τις μικρές ηλικίες, κάτι που κάναμε», δήλωσαν μετά το πέρας της εκδήλωσης οι δύο προπονητές και συμπλήρωσαν: «Σειρά έχουν αγώνες για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σειρά event που θα εκπλήξουν όλες τις ηλικίες αλλά δεν είναι προς το παρόν ανακοινώσιμες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή, ευχαριστούμε γονείς και μαθητές/τριες που συμμετείχαν, όπως και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για την ανταπόκριση στις προτάσεις μας». 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ