Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανέβαλλε τους αγώνες της το διήμερο 12-13 Απριλίου

P3152696

P3152696Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αποφάσισε να κινηθεί στον δρόμο της πρότασης-προτροπής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μετά τις δραματικές περικοπές των ετήσιων επιχορηγήσεων στις αθλητικές ομοσπονδίες. Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου δεν θα διεξάγει αγώνες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σφίξιμο της θηλιάς γύρω από τον λαιμό του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σε εκείνο το διήμερο ήταν προγραμματισμένη η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων.  Η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μετά την αποψινή συνεδρίαση της διοίκησης είναι η ακόλουθη:

«Το διοικητικό συμβούλιο, ανταποκρινόμενο στη σύσταση – προτροπή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για αναστολή της οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας των Ολυμπιακών Αθλημάτων το Σαββατοκύριακο 12-13/4/2014 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις βάναυσες περικοπές, που υπέστη πρόσφατα το αθλητικό κίνημα της χώρας αποφάσισε να αναστείλει τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων. Η διεξαγωγή του θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρόνο μαζί με το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου».

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δουν ολόκληρη την ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για το αγωνιστικό πρόγραμμα στη σχετική ενότητα της ιστοσελίδας της (httf.gr). 

 

* Η φωτό είναι από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ