Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 31 Μαΐου-1 Ιουνίου το 4ο πρωτάθλημα εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης

P6081534

P6081534Οι εκπρόσωποι του Τύπου, που ανέπτυξαν τα τελευταία χρόνια τη σχέση τους με την επιτραπέζια αντισφαίριση καλούνται να κάνουν πιο  MG_3065έντονο το …προπονητικό τους πρόγραμμα κατά το επόμενο δίμηνο. Όσοι δεν έχουν την ευχέρεια για τέτοιες …πολυτέλειες και περιμένουν απλά κάποιες ευκαιρίες για αγωνιστική δράση και ψυχαγωγία μπορούν να βγάλουν σιγά-σιγά τις ρακέτες τους από ντουλάπια ή συρτάρια και να ετοιμαστούν. Το 4ο ατομικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι …καθ’ οδόν! Προγραμματίστηκε για το Σαββατοκύριακο 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου, θα φιλοξενηθεί και φέτος στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και φιλοδοξεί να συγκεντρώσει άλλη μία χρονιά μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Σαφώς οι καιροί είναι αφάνταστα δύσκολοι για τις αθλητικές ομοσπονδίες και τον χώρο των Μ.Μ.Ε., όμως οι σταθεροί συνδιοργανωτές Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.) στέκονται στην ανάγκη για άθληση και ψυχική υγεία. Κάθε χρόνο σκέφτονται τρόπους για ν’ αναβαθμίζουν τους αγώνες και να προσελκύουν νέες παρουσίες και απευθύνουν και φέτος κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους του Τύπου να περάσουν κάποιες ξέγνοιαστες ώρες δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στο δημοφιλές άθλημα!

Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. συνεργάζονται πετυχημένα από την άνοιξη του 2011 και ήδη έχουν καταφέρει να εμφανίζει το τουρνουά σημαντική αναγνώριση και απήχηση στον χώρο των media. Στο 1ο πρωτάθλημα οι συμμετοχές ήταν 58 και πέρσι έφτασαν τις 86, καθώς κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι ανταποκρίνονται στην πρόσκληση. Θυμίζουμε ότι στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι εμπλέκονται με τα Μ.Μ.Ε.. με οποιονδήποτε τρόπο: Δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, τεχνικοί, διοικητικοί, συνεργάτες, υπάλληλοι πρακτορείων Τύπου, όλοι γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας. Το τουρνουά περιλαμβάνει και φέτος μόνο το αγώνισμα του απλού και όπως κάθε φορά θα έχει διαφορετικές κατηγορίες για τους άνδρες και τις γυναίκες, που έχουν περιστασιακή επαφή με τη μικρή ρακέτα (τους ανεξάρτητους δηλαδή), και εκείνους, που έχουν κάπως σταθερή σχέση με την επιτραπέζια αντισφαίριση ως νυν ή πρώην αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η προκήρυξη της διοργάνωσης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα ετοιμαστεί μέσα στο προσεχές διάστημα. Με τη δημοσιοποίησή της θ’ αρχίσουν και οι δηλώσεις συμμετοχής. Στο μεταξύ, για οποιαδήποτε απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιάννη Φάκαρο στο τηλέφωνο 6974-016302 ή στο e-mail fakaros@hotmail.com.

 

Αριστερά αναμνηστική φωτό με νικητές από το πρωτάθλημα εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. του 2013.

Δεξιά ο β’ αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κωνσταντίνος Μάκρας ανάμεσα στις συμμετέχουσες Τσολάκη και Θεοδωρακοπούλου, επίσης από την περσινή διοργάνωση.     

                                                

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ