Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θρύλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης δίνουν αγωνιστικό ραντεβού στο Βέλγιο!

Waldner Sydney

Waldner SydneyΑυτή η αθλητική εκδήλωση έχει διαφορετικό πρεστίζ και ξεχωριστή βαρύτητα. Θρύλοι της παγκόσμιας επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα συναντηθούν Jean-Philippe-Gatienστο Βέλγιο για να πάρουν μέρος στο 1ο Legends Tour της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.)! Ανάμεσά τους οι Σουηδοί Γιαν Όβε Βάλντνερ, Γιόργκεν Πέρσον, Μίκαελ Άπελγκρεν, ο Κινέζος Γιαν Γιαλιάνγκ, ο Γάλλος Ζαν Φιλίπ Γκατιέν και ο Βέλγος Ζαν Μισέλ Σέιβ. Το λαμπερό event θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στην πόλη Jemeppe-sur-Meuse του Βελγίου, προκαλεί ήδη το ζωηρό ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου. Ουσιαστικά με αυτή την κίνηση γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών φίλων του αθλήματος να δουν ξανά αγωνιζόμενους κορυφαίους αθλητές των δεκαετιών του 1980 και του 1990. Η ιδιαίτερη αυτή συνάντηση αποτέλεσε ιδέα του πρώην διεθνούς Βέλγου αθλητή Φιλίπ Σέιβ (αδερφού του Ζαν Μισέλ), ο οποίος διατηρεί εδώ και κάποια χρόνια εταιρεία μάνατζμεντ. Σκέφτηκε να επαναφέρει μαζί στη διεθνή αγωνιστική σκηνή ορισμένα τοπ ονόματα του πρόσφατου παρελθόντος και όχι σ’ ένα οποιοδήποτε I.T.T.F. World Tour, αλλά στο επονομαζόμενο I.T.T.F. Legends Tour!

Μεταξύ άλλων μεγάλων διακρίσεων ο Γιαν Όβε Βάλντνερ είναι «χρυσός» Ολυμπιονίκης,  πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης στο απλό ανδρών. Ο Γιόργκεν Πέρσον παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης στο ίδιο αγώνισμα. Ο Γιαν Γιαλιάνγκ δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του απλού ανδρών. Ο Μίκαελ Άπελγκρεν τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο απλό ανδρών και πρωταθλητής κόσμου στο ομαδικό. Ο Ζαν Φιλίπ Γκατιέν παγκόσμιος πρωταθλητής του απλού ανδρών και ο Ζαν Μισέλ Σέιβ πρωταθλητής Ευρώπης. Παράλληλα το τουρνουά θ’ αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες φιλάθλους και πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά από μέσα ενημέρωσης. Ο Φιλίπ Σέιβ εμφανίζεται σίγουρος για την επιτυχία του. «Η αντίδραση στην ιδέα μου για το Legends Tour ήταν εξαιρετική, ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι περίμενα. Οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανταποκρίθηκαν επίσης πολύ θετικά στην πρόταση και προσωπικά προβλέπω ότι θα υπάρξει sold out στα εισιτήρια των αγώνων. Τώρα ο στόχος είναι να πουλήσουμε το Legends Tour σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να βρούμε τους διοργανωτές και τους χορηγούς κι επίσης θα πρέπει να οργανώσουμε το πρόγραμμα. Η οργάνωση του προγράμματος σ’ ένα τέτοιο τουρνουά θα μπορούσε κάλλιστα να αποδειχθεί το πιο δύσκολο κομμάτι απ’ όλα», δήλωσε ο Φιλίπ Σέιβ.

Στη διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=4-D-NstLsWs μπορείτε να δείτε το όμορφο προωθητικό βίντεο της ξεχωριστής αθλητικής εκδήλωσης, το οποίο έχει διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα.

 

* Ο Γιαν Όβε Βάλντνερ (αριστερά) και ο Ζαν Φιλίπ Γκατιέν, δύο από τα συνολικά έξι πολύ μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου πινγκ πονγκ, που θα δώσουν το
“παρών”  στο τουρνουά για τους θρύλους του αθλήματος, που ενέταξε φέτος στο καλεντάρι της η I.T.T.F.. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ