Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων το διήμερο σε επτά περιοχές της χώρας

DSC03669

DSC03669Οι μικρότερες ηλικίες …ανεβαίνουν στην αγωνιστική σκηνή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αυτό το Σαββατοκύριακο και κλείνουν τις προκριματικές φάσεις όλων των Πανελληνίων πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2013-2014. Σε επτά περιοχές της χώρας στα αγοράκια και σε έξι στα κοριτσάκια θα διεξαχθούν αύριο και μεθαύριο οι προκριματικοί αγώνες του πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων και τα παιδιά έως 12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους. Η διοργάνωση αφορά μόνο στο απλό, καθώς οι ομάδες και τα διπλά για την τελική φάση του Ιουνίου θα προκύψουν μετά από τις συνολικές προκρίσεις. Ξεχωριστή σημασία έχει το γεγονός ότι μετά από πολύ καιρό θα διοργανώσει και πάλι αγώνες η Μυτιλήνη, η οποία ως γνωστόν, άρχισε φέτος προσπάθεια να ξαναγίνει πιο ενεργή και δραστήρια στο άθλημα!

Το νησί οργανώνει προκριματική φάση μόνο στους παμπαίδες και ακριβώς γι’ αυτό είναι περισσότερα τα μέρη, που θα φιλοξενήσουν αγώνες στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το σωματείο του Αρίωνα Μυτιλήνης δήλωσε εννέα αθλητές και αυτοί θα παίξουν μεταξύ τους για την πρόκριση. Αγώνες θα φιλοξενήσουν ακόμα ο Πειραιάς για την Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα για την Ανατολική Μακεδονία, η Πάτρα για την Πελοπόννησο, η Αλεξανδρούπολη για τη Θράκη και η Χίος.

Στο απλό παμπαίδων έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 277 αθλητές. Για την περιοχή της Αττικής είναι 83, για τη Θεσσαλονίκη 72, για τη Θράκη 38, για την Πάτρα 37, για την Ανατολική Μακεδονία 24, για τη Χίο 14 και για τη Μυτιλήνη (όπως προαναφέραμε) 9. 

Στο απλό παγκορασίδων έχουν δηλώσει συμμετοχή 137 αθλήτριες. Είναι 54 στην Αττική, 27 στη Θεσσαλονίκη, 26 στη Θράκη, 12 στην Πάτρα, 11 στην Ανατολική Μακεδονία και 7 στη Χίο. Αρχικά θα γίνουν όμιλοι και στη συνέχεια νοκ άουτ παιχνίδια, ενώ προβλέπονται και ορισμένες απευθείας προκρίσεις με βάση τους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης της μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας. Τα αποτελέσματα των προκριματικών θα δημοσιευτούν την ερχόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr), ενώ σημειώνεται ότι η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, σε ομαδικό και ατομικό, έχει προγραμματιστεί για τις 7, 8 και 9 Ιουνίου. 

 

* H φωτό από παλαιότερο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ