Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τις 4.000 επισκέψεις έφτασε το live streaming του Sportshero από την Α1 κατηγορία!

PB102238

PB102238Τη σημασία να προβάλλεται η επιτραπέζια αντισφαίριση μέσα και από διαδικτυακές μεταδόσεις, όπως και την επιθυμία φίλων του αθλήματος απ’ όλη τη χώρα να βλέπουν σε εικόνα και ελληνικούς αγώνες κορυφαίου επιπέδου, καταδεικνύει ο πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών στη ζωντανή κάλυψη του Sportshero.gr από την Α1 εθνική κατηγορία! Πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού πινγκ πονγκ προβλήθηκαν απευθείας την Κυριακή στο ίντερνετ τρεις αγώνες του κορυφαίου διασυλλογικού πρωταθλήματος και οι επισκέψεις έφτασαν τις 4.000!

Το live streaming άρχισε στις 10.00 με τον αγώνα Ηράκλειο-Φιλία και διήρκησε μέχρι τις 19.00 περίπου με το τέλος του ντέρμπι Πέρα-Ολυμπιακού (ενδιάμεσα μεταδόθηκε ο αγώνας Α.Ο. Πεύκης-Ταταύλα). Σύμφωνα λοιπόν, με τα στοιχεία, που διαθέτει η αθλητική ιστοσελίδα, σε αυτές τις εννέα ώρες καταγράφηκαν συνολικά 4.000 επισκέψεις, ενώ σταθερά παρακολούθησαν τους αγώνες 300 με 400 άτομα! Σε μέσο όρο επίσης, η κάθε μία επίσκεψη στη μετάδοση του σάιτ κράτησε 18 λεπτά. Θυμίζουμε ότι το Sportshero.gr, που είναι σε συζητήσεις με την ομοσπονδία για το ενδεχόμενο σταθερής συνεργασίας, έκανε πριν από τρεις εβδομάδες πολύωρη μετάδοση από τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά μικρών ηλικιών του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Πειραιά και δέχτηκε 2.500 επισκέψεις!

Το περασμένο Σάββατο η ιστοσελίδα «έγραψε» ως γνωστόν και δύο ακόμα παιχνίδια από τα σημαντικότερα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Χτες «ανέβασε» το βίντεο του συναρπαστικού αγώνα Πέρα Αθηνών-Δ.Α.Ο. Ταύρου για την Α1 γυναικών και από σήμερα είναι «στον αέρα» το επίσης αμφίρροπο και θεαματικό ματς του Α.Ο. Αμφιθέας με το Πέρα για την Α1 ανδρών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το παιχνίδι από την κεντρική σελίδα του σάιτ ή στη διεύθυνση http://sportshero.gr/index.php/sports/pingpong/item/6253-a1-ping-pong-andron-as-pera-amfithea-4-3-video-on-air.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ