Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σειρά ξύλων με το όνομα του Γκιώνη δημιούργησε η Butterfly!

Carbon Gio_All_

Carbon Gio_All_Με τα κατορθώματά του τους τελευταίους μήνες ο Παναγιώτης Γκιώνης έβαλε γερά τη στάμπα του στο διεθνές στερέωμα, τώρα τη βάζει και σε…ρακέτες. Carbon Gio_DefΣαν μία κίνηση επιβράβευσης για τις μεγάλες επιτυχίες του η χορηγός εταιρεία του, η Butterfly, δημιούργησε τρεις τύπους ξύλων, οι οποίοι φέρουν το όνομα του Έλληνα πρωταθλητή! Στα δέκα χρόνια, που έχουν συνεργασία οι δύο πλευρές πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο, ενώ είναι γνωστό ότι εδώ και πολύ καιρό η ίδια εταιρεία έχει φτιάξει ξύλα με την επωνυμία του Καλλίνικου Κρεάνγκα. Επίσης, η Butterfly θα δώσει το όνομα του Γκιώνη και σε ρακέτες για χόμπι, ενώ ύστερα από παραγγελία του καταστήματος GP Sports του Γιώργου Πετρόχειλου κατασκεύασε πετσέτες με σχεδιασμένα τα πρόσωπα των δύο κορυφαίων εκπροσώπων της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως και συλλεκτικές κασετίνες τους!

Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν, που σπονσοράρει τοπ αθλητές, έβγαλε σειρά ξύλων με το όνομα του «χάλκινου» πρωταθλητή Ευρώπης με αφορμή τις επιτυχίες του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στο World Tour της Σουηδίας. Τα νέα ξύλα θα βγουν στην κυκλοφορία σε περίπου δύο εβδομάδες (οι φωτογραφίες τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει φυσικά και μπορείτε να πάρετε μία γεύση) και είναι για όλα τα στυλ παιχνιδιού. Και για επίθεση και για άμυνα και για all around παιχνίδι. Carbon Gio_OffΟι τύποι των ξύλων είναι:

Gionis Carbon Series def

Gionis Carbon Series off και

Gionis Carbon Series all +

Kreanga petsetaΟι πετσέτες έχουν ήδη βγει στην κυκλοφορία. Το κατάστημα GP Sports έκανε την ειδική παραγγελία, ετοίμασε το σχέδιο και η Butterfly τις κατασκεύασε γιαGionis petseta την ελληνική αγορά. Βγήκε πετσέτα κόκκινου χρώματος με το όνομα και το πρόσωπο του Κρεάνγκα και πετσέτα μπλε χρώματος με το όνομα και τη μορφή του Γκιώνη. Εκτός από την Ελλάδα το κατάστημα του Γιώργου Πετρόχειλου μπορεί φυσικά να διαθέσει αυτήν την παρτίδα και σε άλλες χώρες. Τέτοιες πετσέτες δεν έχουν ξαναβγεί με Έλληνες αθλητές.

Τέλος, προς το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά οι ρακέτες για χομπίστες, που θα φέρουν το όνομα του Γκιώνη, ενώ ετοιμάζεται και η συλλεκτική κασετίνα με τους δύο πρωταθλητές, η οποία θα περιλαμβάνει ξύλο, πετσέτα κ.α. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ