Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ενδιάμεσα της αγωνιστικής δράσης κόβει αύριο την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Τοπική Επιτροπή Πελοποννήσου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Kopi pitas_2013_Patra_1

Kopi pitas_2013_Patra_1Με τη μικρή καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας συνδυάζει αύριο την αγωνιστική δράση η Τοπική Επιτροπή Πελοποννήσου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Στην αίθουσά της στην Πάτρα θα γίνουν οι προκριματικοί ατομικοί αγώνες της περιοχής για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων κι ενδιάμεσα θα καλωσορίσει επίσημα τον νέο χρόνο συντροφιά με παράγοντες σωματείων, αθλητές, προπονητές, γονείς και άλλους φίλους του αθλήματος. Η Τ.Ε. θα διακόψει για λίγο το αγωνιστικό πρόγραμμα το μεσημέρι όταν τελειώσουν τα γκρουπ των ανδρών. Θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα κάνει απονομή επάθλων στις ομάδες που διακρίθηκαν στην τοπική Β΄Εθνική σε άνδρες και γυναίκες για την αγωνιστική περίοδο2012-2013.

Στους άνδρες θα πάρουν τα έπαθλά τους ο πρωταθλητής Ίφιτος Πατρών, ο 2ος  Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος και ο Α.Ο. Γαλήνη, που κατέλαβε την 3η θέση. Αντίστοιχα στις γυναίκες η απονομή αφορά στον Α.Ο. Παγώνα Πάτρας, τον Α.Ο. Φαέθων και τον Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος Πατρών, που κατέκτησαν αντίστοιχα τις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Επίσης, θα βραβευτεί και η ανδρική ομάδα του Α.Ο. Παγώνα Πάτρας για την 3η θέση στην Α1 εθνική κατηγορία της περασμένης σεζόν, επειδή στην πρόσφατη γιορτή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, δεν μπόρεσε να παραστεί κάποιος εκπρόσωπός της και να πάρει τα μετάλλια.

Η Τ.Ε. Πελοποννήσου θα έχει στη βασιλόπιτα τέσσερα φλουριά, τα οποία θ’ αντιστοιχούν σε δώρα της STAG, χορηγού εταιρείας της ομοσπονδίας. Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσει και η γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κατερίνα Σπανού.

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

Στο μεταξύ, η Τ.Ε. Πελοποννήσου μπορεί να νιώθει ότι πέτυχε μία μικρή έστω…κινητοποίηση ανάμεσα σε φίλους του πινγκ πονγκ στην περιοχή, που έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιούν πλέον το άθλημα καθαρά σαν χόμπι. Στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» διοργάνωσε στις 12 του μήνα ανεπίσημο φιλικό τουρνουά βετεράνων-ανεξαρτήτων και το αποτέλεσμα την ικανοποίησε. Συγκέντρωσε 28 άτομα (δύο προέρχονταν από την Αθήνα) και καθώς ο σκοπός της ήταν να επιχειρήσει μία σφυγμομέτρηση για το κατά πόσο μπορούν να ενεργοποιηθούν βετεράνοι αθλητές ή και ανεξάρτητοι από την Πάτρα και γύρω πόλεις, εκτίμησε πως είχε ουσιαστική ανταπόκριση. 

Εκτός από την αχαϊκή πρωτεύουσα είχαν αθλητές η Ναύπακτος και η Αμαλιάδα. Οι περισσότεροι ήταν βετεράνοι και μαζί με ορισμένους ανεξάρτητους είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν ιδανικά μέσα από πολλούς αγώνες. Η Τ.Ε. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είναι βέβαιο ότι έχει την πρόθεση να συνεχίσει ανάλογες κινήσεις, καθώς η προσπάθειά της για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Πελοπόννησο περιλαμβάνει δεδομένα και το κομμάτι των βετεράνων και ανεξαρτήτων.

Νικητές του τουρνουά ήταν οι εξής:

1. Νίκος Δούης

2. Διονύσης Κολλιόπουλος

3. Σπύρος Χουλιάρας,  Σπύρος Ζορμπαλάς

 

* Φωτογραφία από την περσινή γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Επιτροπής Πελοποννήσου.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ