Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. καλωσόρισε με αισιοδοξία το 2014 στην κοπή της βασιλόπιτας

Amitheatro EOE_kopi_pitas

Amitheatro EOE_kopi_pitasΣύσσωμη η πλατιά «οικογένεια» της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και με την καλή συντροφιά πιστών φίλων του αθλήματος υποδέχτηκε χτες βράδυ, στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το 2014, με την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Περισσότερα από 150 άτομα, ανάμεσά τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, γονείς αθλητών, επίσημοι από άλλους φορείς και φυσικά το διοικητικό συμβούλιο και διοικητικοί υπάλληλοι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., βρέθηκαν στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε. και καλωσόρισαν με χαμόγελο και αισιόδοξη οπτική το νέο έτος. Στη διάρκεια της γιορτής απονεμήθηκαν τα έπαθλα στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, έγιναν ειδικές βραβεύσεις, κληρώθηκαν καλά δώρα με είδη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και μέσα από εικόνα «φρεσκαρίστηκαν» οι νωπές, έτσι κι αλλιώς, μνήμες από τις μεγάλες επιτυχίες της εθνικής μας ομάδας ανδρών πριν από τρεις μήνες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας!

Την εκδήλωση άνοιξε, όπως κάθε χρόνο, ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης. Μίλησε για τη σπουδαία συνολική προσπάθεια των ανθρώπων του αθλήματος μέσα στις οικονομικές αντιξοότητες, τις αναγκαστικές τροποποιήσεις σε αγωνιστικά θέματα της ομοσπονδίας, τις ιστορικές διακρίσεις της εθνικής μας ομάδας ανδρών και ατομικά του Παναγιώτη Γκιώνη, τις καλές στιγμές νεαρών αθλητών στη διεθνή σκηνή κι έστειλε αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια. Σταχυολογήσαμε τα ακόλουθα σημεία:

Μ. ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ»

Kolimpadis pita_2014– «Αποχαιρετούμε μια χρονιά δύσκολη, επώδυνη, κουραστική, αλλά ταυτόχρονα νικηφόρα, και ελπιδοφόρα, που μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια. Έτσι είναι τα ανθρώπινα, έτσι είναι η ζωή. Από την απελπισία και την απόγνωση, στην χαρά και την ανύψωση. Η προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μαζί, οι αθλητές και οι αθλήτριες, οι  προπονητές, τα διοικητικά στελέχη, οι γονείς, οι διαιτητές που παραμένουν στις επάλξεις κι από κοντά οι φίλοι και συμπαραστάτες εδώ και πολλά χρόνια, με ένταση, με πάθος, και κυρίως, με πίστη, έφερε τους γλυκούς καρπούς της καταξίωσης».

– «Τη χρονιά που έφυγε, επιβιώσαμε δύσκολα. Λυγίσαμε αρκετές φορές κι όταν γονάτιζε ο ένας, στεκόταν όρθιος ο άλλος. Το διοικητικό συμβούλιο έπρεπε να παίρνει καθημερινά δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις. Το έπραξε με ενότητα και αλληλοϋποστήριξη. Η προσαρμογή του αγωνιστικού προγράμματος στα νέα δεδομένα ήταν αναπόφευκτη. Οι ευρύτερες προσαρμογές στον τρόπο λειτουργίας όλης της ομοσπονδίας ήταν και πάλι επιβεβλημένες από τα οικονομικά δεδομένα. Με αυτόν τον τρόπο τα αυτοχρηματοδοτούμενα ανοικτά πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών κυριάρχησαν και δικαίως. Από την ανταπόκριση και την καθιέρωση φαίνεται ότι είναι πολύ καλή προσαρμογή και επιλογή αγωνιστικού διεξόδου. Η συνέχιση της διεξαγωγής της Α1 και της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών και γυναικών συγκεντρωτικά εξακολουθεί να είναι λύση ανάγκης και μόνο. Βαρύ φορτίο έχουν επωμισθεί τα σωματεία της περιφέρειας που μετακινούνται συνεχώς προς το κέντρο με ό,τι συνεπάγεται αυτό στο οικονομικό πεδίο. Η διάλυση σχεδόν του σώματος των διαιτητών είναι απόρροια της οικονομικής αδυναμίας. Θερμά ευχαριστούμε αυτές και αυτούς που παραμένουν στις επάλξεις και βοηθούν κάθε Σαββατοκύριακο στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».

– «Μέσα απ’ όλα αυτά και άλλα πολλά δύσκολα και δυσάρεστα που δεν είναι ώρα να εκτεθούν, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έπεισαν με το πάθος τους και μας «ανάγκασαν» να συμμετάσχουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Τσεχία. Ήταν δύσκολη απόφαση να ξεφύγουμε από τον οικονομικό προγραμματισμό μας που δεν συμπεριλάμβανε αυτή την συμμετοχή. Τελικά τα καταφέραμε χάρη στην στήριξη από πολλές πλευρές. Οι μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες έλαμψαν στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και δικαίωσαν τις προσδοκίες όλων μας, αφού και λίγες εβδομάδες μετά στο φημισμένο ανοικτό πρωτάθλημα νέων στη Σερβία η εθνική των παίδων τερμάτισε δεύτερη στην τελική κατάταξη, ενώ στα ατομικά αγωνίσματα της ίδιας κατηγορίας κατακτήσαμε δύο ακόμα χάλκινα μετάλλια με τον Σγουρόπουλο στο απλό και τους Σγουρόπουλο-Διαμανή στο διπλό».

– «Η πορεία των εθνικών ομάδων ανδρών και των γυναικών στους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Λιγκ και η παραμονή στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία αντίστοιχα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επέβαλε την με κάθε τρόπο την αγωνιστική συμμετοχή μας στην Αυστρία τον Οκτώβριο. Τα λόγια είναι φτωχά. Όσοι βρεθήκαμε στο Σβέσχατ και όλοι οι άλλοι που παρακολουθήσατε ζωντανά τους αγώνες από το ίντερνετ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πορεία και την ηρωική προσπάθεια της εθνικής ομάδας ανδρών μέχρι το ασημένιο μετάλλιο. Μεγάλες στιγμές! Μεγάλες ψυχές! Και ο Παναγιώτης Γκιώνης να μας χαρίζει συνέχεια στο όνειρο με το χάλκινο μετάλλιο στο απλό, αλλά και να μας εντυπωσιάζει ξανά στο όπεν της Σουηδίας ενάμιση μήνα μετά με την 3η θέση»!

– «Ευχαριστούμε όλες και όλους που χρόνια τώρα δεν έχασαν το κουράγιο τους, πίστεψαν στην δουλειά που κάνουμε και έδωσαν φτερά στους αθλητές μας. Ευχαριστούμε τους αθλητές και τον προπονητή μας που έκαναν τον άθλο και μας έκαναν περήφανους. Τώρα  περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και ναι, δεν  ντρεπόμαστε για τη φτώχια μας. Είμαστε πλούσιοι γιατί έχουμε σπουδαίους αθλητές και πάνω απ’ όλα έχουμε καλά παιδιά. Έχουμε μικρούς ταλαντούχους και εργατικούς αθλητές και αθλήτριες που ακολουθούν και σύντομα θα λάμψουν και αυτοί. Θέλουμε, μπορούμε και θα συνεχίσουμε την άνοδο και  τις διακρίσεις. Το άθλημα μας θα μείνει ζωντανό και ακμαίο».

Τέλος, ο επικεφαλής του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαρίστησε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, που παραχώρησε το αμφιθέατρο για τη γιορτή της ομοσπονδίας, εξέφρασε την ελπίδα και την προσδοκία «να γίνει η Ε.Ο.Ε. ομπρέλα προστασίας των Ολυμπιακών αθλημάτων και να μπορέσουμε να βρούμε όλες οι ολυμπιακές ομοσπονδίες τον κοινό βηματισμό που θα μας ισχυροποιήσει», ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους κι ευχήθηκε μία χρονιά «γεμάτη υγεία, ευτυχία και πολλές προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές και αθλητικές επιτυχίες».

Ethniki andron_stin_EOEΑνάμεσα στους παριστάμενους ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, το μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπης Νικολάου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος Γιώργος Λενός, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέας Μαλάτος, η αντιδήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης Ευανθία Παπαδημούλη, ο διευθυντής γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων αντιναύαρχος Σπύρος Ανδριόπουλος, ο ταμίας του Ι.Δ.Ε.Α.Δ. Γιώργος Πρίντεζης, το μέλος του Ι.Δ.Ε.Α.Δ. Χρήστος Πετρέας, η διευθύντρια του τμήματος μαζικού αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Ιωάννα Μωραΐτου, ο διευθυντής Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Στέλιος Δασκαλάκης, ο Γιάννης Δάλμας εκπρόσωπος του βουλευτή Αναστάσιου Νεράντζη και ο Χρήστος Λύρης, εκπρόσωπος του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου. Επίσης, ήταν παρόντες όλοι σχεδόν οι αθλητές των εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών, πρώην διεθνείς αθλητές, ο εθνικός προπονητής Κώστας Βατσακλής, πρώην ομοσπονδιακοί προπονητές, σωματειακοί προπονητές, αθλητές, παράγοντες και γονείς αθλητών.

ΣΠ. ΚΑΠΡΑΛΟΣ: «ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ»

Μετά την ομιλία του ο Μανώλης Κολυμπάδης ζήτησε έναν χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. Σπύρο Καπράλο. «Ακούγοντας τα λόγια του προέδρου κυρίου Κολυμπάδη διέκρινα ένα τρομερό πάθος γι’ αυτό που κάνει, μία μεγάλη θέληση παρά τη φτώχεια και όλα τα δεινά που περνάμε σας λαός, αυτά τα δύσκολα χρόνια. Βγαίνει η προσπάθεια που κάνετε και το δείχνουν τα αποτελέσματα. Ήταν χρέος της Ολυμπιακής Επιτροπής να παραχωρήσουμε την αίθουσα. Μόλις μας το ζήτησε η ομοσπονδία δεν το σκεφτήκαμε καθόλου και το δεχτήκαμε κατευθείαν. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα προσπαθήσει να είναι κοντά στους αθλητές και ιδιαίτερα στους αθλητές υψηλού επιπέδου. Θα είμαστε στο πλευρό σας προκειμένου να κάνετε κι άλλα όνειρα σας πραγματικότητα», ανέφερε ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ο.Ε.

Σειρά πήραν τρεις βραβεύσεις, που προβλέπονται από την ομοσπονδία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Αρχικά τιμήθηκε ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών ως το πρώτο σωματείο στην αξιολόγηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Βραβεύτηκαν επίσης, οι αθλητές με τις περισσότερες πρωτιές κατά την περασμένη σεζόν στους μηνιαίους πίνακες αξιολόγησης ανδρών και γυναικών. Τα πρόσωπα, που παρέλαβαν το σχετικό βραβείο, ήταν και φέτος ο Κώστας Παπαγεωργίου και η Λάουρα Νικουλάε του Α.Σ. Πέρα Αθηνών (η δεύτερη δεν μπόρεσε να παραστεί).

Kapralos Kreanga_stin_PetraliaΑκολούθησαν τρεις ειδικές βραβεύσεις, που κάθε μία είχε τη δική της βαρύτητα. Για την αγάπη τους, την έγνοια τους και τις υπηρεσίες τους στο άθλημα βραβεύτηκαν η πολύπειρη πολιτικός Φάνη-Πάλλη Πετραλιά, ο δημοσιογράφος Νίκος Κωνσταντόπουλος και στο πρόσωπο της Ξανθής Αντωνιάδου (μητέρα του διεθνούς αθλητή Νίκου Αντωνιάδη) ο ανώνυμος γονέας, που έχει γίνει «χρυσός» χορηγός και υπερήφανος υποστηρικτής του αθλήματος.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης μιλώντας για την αμέριστη βοήθεια της πρώην υπουργού στο άθλημα αναφέρθηκε σε παραδείγματα και θύμισε αρχικά ότι το 1989, που ο νεαρός τότε Καλλίνικος Κρεάνγκα ήρθε στην Ελλάδα ζητώντας πολιτικό άσυλο, ήταν ο πολιτικός που από μόνος του έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον και πέτυχε να δοθεί στον αθλητή πολιτικό άσυλο έτσι ώστε να μπορεί να μπορεί να αθλείται και να ενταχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ελληνική κοινωνία. Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα απένειμε μαζί με τον Σπύρο Καπράλο το βραβείο στη Φάνη Πάλλη- Πετραλιά και η τελευταία είπε μόλις τον αντίκρισε «βρέφος ήταν όταν ήρθε». Ακολούθως χαιρέτησε την εκδήλωση:

Φ. ΠΕΤΡΑΛΙΑ: «ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΝΙΚΕΣ»

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτή την τιμητική διάκριση. Είναι ξεχωριστή. Θυμάμαι ότι μόλις είχα γίνει Υφυπουργός αθλητισμού και είχα δεχτεί ένα βραβείο για την προσφορά μου στον αθλητισμό. Είπα στην ομιλία μου τότε «αφήστε να κάνω κάτι, να αφήσω έργο και με βραβεύετε μετά». Σημασία είναι να παίρνεις πλακέτα όταν δεν είσαι υφυπουργός ή έχεις φύγει από την ενεργό πολιτική δράση.  Το σημαντικό είναι να βραβεύεσαι μετά για το έργο που άφησες και γι’ αυτό χαίρομαι ιδιαίτερα που με τιμάτε σήμερα με αυτό το πολύτιμο και πάρα πολύ ωραίο βραβείο», τόνισε η πρώην υπουργός και με αφορμή τις επιτυχίες του αθλήματος πρόσθεσε: «Αυτή την μεγάλη κρίση που περνάμε και είναι άδικη και με λάθος κινήσεις, τη βιώνει και θα τη βιώνει ο αθλητισμός. Χαίρομαι πολύ λοιπόν, που αυτές τις επιτυχίες τις φέρατε στην κρίση. Με κόπο, με ιδρώτα και γιατί όλοι είστε ενωμένοι. Αυτές οι επιτυχίες δείχνουν ένα δρόμο προς άλλες ομοσπονδίες. Γιατί η εποχή των παχιών αγελάδων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αλλά ο αθλητισμός θα συνεχίσει να υπάρχει. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια. Εσείς έχετε στρωμένο με νίκες δρόμο. Ειδικά στο δικό σας άθλημα»!

Papadimoulis stin_AntoniadouΗ δεύτερη ειδική βράβευση αφορούσε ουσιαστικά όλους τους γονείς, που δίνουν από το υστέρημά τους για να έχουν συμμετοχή τα παιδιά τους στα διάφορα αυτοχρηματοδοτούμενα πρωταθλήματα. Ειδικότερά όμως, την ομάδα γονέων, που όταν το περασμένο καλοκαίρι είχε «στεγνώσει» το ταμείο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δραστηριοποιήθηκε μαζεύοντας χρήματα για να μπορέσουν οι εθνικές μας ομάδες μικρών ηλικιών να πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που έγινε στην Οστράβα της Τσεχίας. Η Ξανθή Αντωνιάδου, που ήταν επικεφαλής αυτής της ομάδας, παρέλαβε εννέα τιμητικές πλακέτες και θα τις απονείμει με τη σειρά της και κατ’ ιδίαν στους υπόλοιπους γονείς,  που μετείχαν σε αυτή τη συγκινητική πρωτοβουλία, αλλά θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ…

Την απονομή έκανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος από την παρουσία του στην εκδήλωση και το εξήγησε με δύο λόγια: «Πρώτον υπήρξα ένας από τους πιτσιρικάδες, που έπαιζαν πινγκ πονγκ στον Καρέα και λέγανε ότι ήμουν αρκετά καλός. Δεύτερον, ο «στρατηγός» της εθνικής ομάδας, ο προπονητής Κώστας Βατσακλής είναι ανιψιός μου. Ο Κωστής και ο Χρήστος έπαιζαν στον Καρέα και η αιτία ήμουν εγώ. Νιώθω περηφάνια γιατί το πινγκ πονγκ πέτυχε σπουδαίες διακρίσεις στη χρονιά που έφυγε».

Η τρίτη βράβευση ήταν από τον δημοσιογραφικό χώρο. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος που ετοιμάζεται να συνταξιοδοτηθεί (και όχι βεβαίως ν’ αποσυρθεί από τα γραπτά…) ύστερα από 38 συναπτά έτη εργασίας στην «Καθημερινή» (και πέρα φυσικά από δεκάδες άλλες συνεργασίες) ήταν πάντα ένας ρεπόρτερ που δεν περιοριζόταν στην καταγραφή των σημαντικών νέων για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, αλλά σε κάθε ευκαιρία έδινε το «παρών» σ’ όλες τις μεγάλες εντός έδρας αναμετρήσεις των εθνικών μας ομάδων, όπως και σε ντέρμπι πρωταθλήματος. «Αισθάνομαι κάπως σας πολιτικός! Η ομοσπονδία αποφάσισε να με τιμήσει όταν δεν θα με έχει ανάγκη μιας και βγαίνω στη σύνταξη. Είναι ένα ωραίο και πολύ δύσκολο άθλημα το πινγκ πονγκ. Εκστασιάζομαι με τις απίστευτες φάσεις γι’ αυτό μ’ αρέσει να το παρακολουθώ. Να είστε όλοι καλά και να έχετε δύναμη να συνεχίσετε σε αυτή την δύσκολη εποχή», υπογράμμισε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

AS Pera_aponomiΣειρά πήραν στο πρόγραμμα οι απονομές των επάθλων στα συνολικά 26 σωματεία, που πρωταγωνίστησαν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της περασμένης περιόδου. Ήταν τα εξής:

Α.Σ. Πέρα Αθηνών για την 1η θέση στα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες

Α.Ο. Αμφιθέας για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών

Α.Ο. Παγώνα Πατρών για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών

Δ.Α.Ο. Ταύρου για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών

Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και την 3η στο πρωτάθλημα της Β΄Αττικής ανδρών

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την 1η θέση στα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής κατηγορίας τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες

Γ.Σ. Άρης Βούλας για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών και την 1η στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής γυναικών

Γ.Α.Σ. Ελευσίς για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών και την 1η στο πρωτάθλημα της Α΄Αττικής γυναικών

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών

Α.Ο.Σ. Τελαμών για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών

Άρης Νικαίας για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής ανδρών

Αθηνά Μαγκουφάνας για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής ανδρών

Π.Ο.Κ. Έσπερος για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής ανδρών

Α.Ο. Ελληνικού για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής γυναικών

Α.Ο. Διόνυσου για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Αττικής ανδρών και την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής γυναικών

Kipella giortis_EFOEPA_2014Α.Ο. Καρέα για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄Αττικής ανδρών

Α.Ε.Κ. για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄Αττικής ανδρών

Α.Ε. Νέας Κηφισιάς για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄Αττικής ανδρών

Παναθηναϊκός για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄Αττικής γυναικών

Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄Αττικής γυναικών

Α.Ο. Άρης 2006 για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Αττικής ανδρών

Πανελλήνιος Γ.Σ. για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄Αττικής ανδρών

Ν.Ε. Μεγαρίδος για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄Αττικής ανδρών

Α.Σ. Αιγυπτιωτών Ελλήνων για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄Αττικής ανδρών

Ο.Α.Α. Ηρακλείου Κρήτης για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Λοιπής Χώρας ανδρών

Παγχιακός Γ.Σ. για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Λοιπής Χώρας γυναικών

* Στο τελευταίο μέρος της γιορτής το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έκοψε τη βασιλόπιτα. Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν δύο. Το φλουρί από τη μεγάλη πίτα, που έκοψε το Δ.Σ., έπεσε στον επί σειρά ετών προπονητή του Πέρα και παλιό πρωταθλητή Κώστα Ιωαννίδη, ενώ στα μικρά κομμάτια βρήκε το φλουρί ο αθλητής του Α.Ο. Διόνυσου Αναστάσιος Ασημακόπουλος. Και τα δύο αντιστοιχούσαν σε κλειδοθήκη-γούρι.

* Στην κλήρωση του G.P. Sports τα επτά δώρα πήγαν στους αθλητές Αλκιβιάδη Σταματούρο, Έλλη Φίσερ, Γιάννη Ράμμο, Στέλλα Πατεράκη, Γιούλα Ανδριανού, Γεωργία Ζαβιτσάνου και Αγγελίνα Παπαδάκη.  Η έκπληξη ήταν μία μεγάλη συλλεκτική ρακέτα Butterflyμε τις υπογραφές όλων των δευτεραθλητών Ευρώπης δώρο που κέρδισε η…απούσα εκείνη την ώρα Παπαδάκη.                          

* Εκτός από το κατάστημα G.P. Sports, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαρίστησε την χορηγό εταιρεία «ΖΕΥΣ», που κάθε χρόνο προσφέρει τα έπαθλα της γιορτής.

* Στη  διάρκεια της εκδήλωσης μεταδίδονταν σε προτζέκτορα πολλά πλάνα από τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ένα κομμάτι είχε και μουσική υπόκρουση κι επιχείρησε φλας μπακ στις ιστορικές στιγμές του Σβέσατ. Τα DVD προθυμοποιήθηκαν κι ετοίμασαν για την ομοσπονδία τα κανάλια NOVAsports.

                                                         

Τη γιορτή κάλυψε φωτογραφικά το πρακτορείο newsports.eu και η ομοσπονδία ευχαριστεί πολύ για τη δωρεάν προσφορά του υλικού. Δημοσιεύουμε κάποιες από τις πρώτες φωτό, που «ανέβηκαν» αργά χτες βράδυ στο σάιτ www.newsports.eu και την ενότητα «δελτία Τύπου».  

Φωτό 1: Γενικό πλάνο από την αίθουσα και τους παρευρισκόμενους την ώρα της εκδήλωσης.

Φωτό 2: Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης καθώς κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Φωτό 3:  Παρόντα στην Ε.Ο.Ε. και τα πέντε μέλη της εθνικής ανδρών, που έγραψαν ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Από αριστερά Ρηνιώτης, Παπαγεωργίου, Βατσακλής, Κρεάνγκα και Γκιώνης 

Φωτό 4: Ο Σπύρος Καπράλος και ο Καλλίνικος Κρεάνγκα απονέμουν το βραβείο στη Φάνη-Πάλλη Πετραλιά.

Φωτό 5: Η Ξανθή Αντωνιάδου, καθώς παραλαμβάνει το βραβείο από τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

Φωτό 6: Μια σειρά από τρόπαια και φέτος για τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών. Στη φωτό ο Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος έχει παραλάβει αυτό της πρωτιάς στην Α1 ανδρών κι έχει δίπλα του τον Κώστα Ιωαννίδη και τους αθλητές Λευτέρη Μάκρα, Κώστα Παπαγεωργίου και Νίκο Κεσκίνογλου. 

Φωτό 7: Τα κύπελλα…ενώ περίμεναν τους δικαιούχους

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ