Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Την προσεχή Τετάρτη στο Αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε. η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

228

228Την έλευση του νέου χρόνου και κατ’ επέκταση τη δημιουργία νέων προσδοκιών για καλή λειτουργία του αθλήματος και επιτυχίες ετοιμάζεται να «καλησπερίσει» και επίσημα η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Θα το κάνει στην καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα έχει την ιδανική παρέα φίλων απ’ όλα τα πόστα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως και αρκετών επισήμων, που βρίσκονται έξω από το άθλημα, αλλά το στηρίζουν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 19:00, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.), που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βικέλλα 52 (Κηφισίας 372). Στη διάρκεια της γιορτής θα γίνουν οι απονομές των επάθλων στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, καθώς και ειδικές βραβεύσεις.

Η ομοσπονδία οργανώνει ξανά τη συγκεκριμένη εκδήλωση στο κτίριο της Ε.Ο.Ε. ύστερα από οκτώ χρόνια. Κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες με την εξαιρετική διάθεση, που δημιούργησαν οι πολύ μεγάλες διακρίσεις της εθνικής ομάδας ανδρών μέσα στο 2013 και προσκαλεί εκπροσώπους απ’ όλα τα σωματεία-μέλη της για ν’ αποχαιρετήσουν όλοι μαζί το έτος που έφυγε και να υποδεχτούν το νέο με την ίδια αισιοδοξία παρά τις γνωστές οικονομικές δυσκολίες. Πέρα από τις απονομές στα σωματεία, που διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν, το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα κάνει ειδικές βραβεύσεις, αλλά ως συνήθως δεν ανακοινώνει από τώρα τα τιμώμενα πρόσωπα. Η πρόσκληση προς τα σωματεία-μέλη και τις Τοπικές Επιτροπές έχει αναρτηθεί στην ενότητα «ανακοινώσεις» της ιστοσελίδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr). Εκεί αναφέρονται και τα 26 σωματεία, που θα πάρουν τα έπαθλά τους για τις επιτυχίες τους στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και είναι οι εξής:  

Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Α.Ο. Αμφιθέας

Α.Ο. Παγώνα Πατρών

Δ.Α.Ο. Ταύρου

Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Γ.Σ. Άρης Βούλας

Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας

Α.Ο.Σ. Τελαμών

Άρης Νικαίας

Αθηνά Μαγκουφάνας

Π.Ο.Κ. Έσπερος

Α.Ο. Ελληνικού

Α.Ο. Διόνυσου

Α.Ο. Καρέα

Α.Ε.Κ.

Α.Ε. Νέας Κηφισιάς

Παναθηναϊκός

Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων

Α.Ο. Άρης 2006

Πανελλήνιος Γ.Σ.

Ν.Ε. Μεγαρίδος

Α.Σ. Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Ο.Α.Α. Ηρακλείου Κρήτης

Παγχιακός Γ.Σ.

 

* Φωτό από την περσινή γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που είχε γίνει στο ομοσπονδιακό προπονητήριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Διακρίνονται από αριστερά η γενική γραμματέας της ομοσπονδίας Κατερίνα Σπανού, το μέλος Παναγιώτης Κιούφης, ο πρόεδρος Μανώλης Κολυμπάδης και ο β΄αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Μάκρας. 

Φωτογραφία του Παντελή Θεοδωράκη 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ