Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με δυνατά ονόματα σε όλες τις κατηγορίες τα φετινά «Τερζάκεια»

Terzakeia aponomi_paidon

Terzakeia aponomi_paidonΕκατοντάδες φίλοι του αθλήματος, αθλητές κι αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες και γονείς αποχαιρετούν αυτό το Σαββατοκύριακο το 2013 μέσα από τα 17α «Τερζάκεια». Το καθιερωμένο τουρνουά μικρών ηλικιών, που γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του Βασίλη Τερζάκη, του πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου, φιλοξενείται αύριο και μεθαύριο στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60) και θα κλείσει με τον πλέον όμορφο τρόπο τη χρονιά για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Περιμένει με τις καλύτερες προοπτικές 210 αγόρια και κορίτσια από διάφορα σημεία της χώρας κι ετοιμάζεται να προσφέρει και φέτος θέαμα και συγκινήσεις. Άλλωστε, στους συμμετέχοντες θα είναι και κορυφαία ονόματα απ’ όλες τις κατηγορίες, γεγονός που ανεβάζει στο καλύτερο σημείο το αγωνιστικό επίπεδο. Το ατομικό event διοργανώνει η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με τον δήμο και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Περιλαμβάνει τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Το όπεν θα καλύψει από την αρχή έως το τέλος του το πρακτορείο φωτογραφίας NEWSPORTS.EU, κάτι που θα συμβεί πρώτη φορά σε ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών (διεύθυνση στο ίντερνετ www.newsports.eu).

Στο «Κύπελλο Βασίλη Τερζάκη» 2013 έχουν δηλώσει συμμετοχή 65 παμπαίδες, 33 παγκορασίδες, 53 παίδες, 22 κορασίδες, 29 νέους και 8 νεάνιδες. Υπάρχει έτσι, η δυνατότητα να ξαναγίνει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα σε αναπτυξιακό τουρνουά και η κατηγορία των νεανίδων. Εκτός από τα αθηναϊκά σωματεία θα έχουν αθλητές κι αθλήτριες σύλλογοι από την Πάτρα, τη Χαλκίδα, τη Βέροια, την Καβάλα το Ξυλόκαστρο, την Κόρινθο, τα Χανιά, τη Χίο και τη Μυτιλήνη. Επίσης, αναμένεται να είναι παρόντα πολλά από τα ονόματα, τα οποία βρίσκονται σε πολύ υψηλές θέσεις στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης. Αναφέρουμε για παράδειγμα ότι ως νούμερο 1 στις έξι κατηγορίες θα είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης (στους νέους), η Γεωργία Χατζηλυγερούδη (στις νεάνιδες), ο Γιώργος Σταματούρος (στους παίδες), η Ελένη Σοφρά (στις κορασίδες), ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (στους παμπαίδες) και η Βασιλική Ηλιοπούλου (στις παγκορασίδες).

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει ομίλους και η δεύτερη νοκ άουτ παιχνίδια με διαβάθμιση. Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παμπαίδων και θα διακοπεί περίπου μισή ώρα στις 11:30 για την τελετή έναρξης, όπου θα υπάρχει χαιρετισμός από τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Οι αγώνες του Σαββάτου υπολογίζεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 18:30 και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από τις 09:00 την Κυριακή με τους νοκ άουτς αγώνες της β΄φάσης σε νέους, παίδες, παμπαίδες και παγκορασίδες. Την Κυριακή θα γίνουν οι τελικοί και στις έξι κατηγορίες και υπολογίζεται ν’ αρχίσουν γύρω στη 1 το μεσημέρι. Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία στοιχεία για τα «Τερζάκεια», δηλαδή οι συμμετοχές, τα ωράρια και η αφίσα του τουρνουά με όλους τους χορηγούς δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και την ενότητα «ανακοινώσεις». 

 

* Φωτό από τα “Τερζάκεια” που έγιναν πριν από δύο χρόνια με την απονομή στην κατηγορία των παίδων. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ