Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βετεράνοι και ανεξάρτητοι ψυχαγωγήθηκαν άριστα στο 4ο Tripolis Ping Pong Open

Tripoli oloi

Tripoli oloiΠολλά παιχνίδια σε εξαιρετικές συνθήκες και με καλή οργάνωση απόλαυσαν γι’ άλλη μια χρονιά οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Tripoli genikoπου έδωσαν το «παρών» την περασμένη Κυριακή στο «4ο TRIPOLIS Ping-Pong OPEN 2013» για βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές. Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ) διοργάνωσε επιτυχώς και αυτό το event με την πολύτιμη αρωγή του δήμου της πόλης, του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κι έκανε μία ακόμα κίνηση για τη διάδοση και προβολή του αθλήματος στην περιοχή. Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης συγκεντρώθηκαν περίπου 80 άνδρες και γυναίκες (σημαντικός αριθμός ήταν από την Αρκαδία και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου) και σε 12 αγωνιστικά τραπέζια ψυχαγωγήθηκαν άριστα με τη μικρή ρακέτα. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα arcadiaportal.gr υπεύθυνος στη γραμματεία των αγώνων ήταν ο αρκαδικής καταγωγής καθηγητής ΤΕΦΑΑ Άγγελος Μακρής, πρώην πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της εθνικής ομάδας πινγκ πονγκ, ενώ προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη στους ντόπιους η παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τότη Φιλακούρη (συμμετείχε στους αγώνες η σύζυγος του Ρένα).

Tripoli anexartitoiΤους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τρίπολης Ιωάννης Σμυρνιώτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Ζαμπαθά, Πέτρος Καλτεζιώτης. Στους συμμετέχοντες κληρώθηκαν δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Αρκαδίας, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αρκαδίας καθώς και τοπικά κρασιά.

Όλοι οι συμμετέχοντες συνεχάρησαν τους ανθρώπους του τοπικού σωματείου και του δήμου Τρίπολης για την οργανωτική επιτυχία των αγώνων, τα δώρα και τη φιλοξενία και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο μεγάλο τουρνουά που έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2014.

Αναλυτικά οι νικητές και οι νικήτριες των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες:

Βετεράνοι 40-49 ετών:

1. Γιώργος Πετρόχειλος

2. Αναστάσιος Δασκαλόπουλος

3. Κυριάκος Λιακούτσης, Γιάννης Δήμογλης

Βετεράνοι 50-59 ετών:

1. Άγγελος Μακρής

2. Ηλίας Βουτσινάς

3. Κωνσταντίνος Σιψάς, Βασίλης Νιάρχος

Tripoli aponomi_ginaikesKατηγορία Γυναικών:

1. Ελισάβετ Κούκα

2. Ρένα Φυλακούρη

3. Βασιλική Σταθά

4. Μαρία Παντελάκη

5. Άννα Καζαντζόγλου

6. Μαρία Στεφανάκη

Ανεξάρτητοι 18-39 ετών:

1. Παναγιώτης Φωτάκης

2. Γιώργος Καλογερόπουλος 

3. Δημήτριος Γαλαίος, Παναγιώτης Πολυχρονόπουλος

Ανεξάρτητοι 40-49 ετών:

1. Αλέξανδρος Κρουτσίνσκυ

2. Ηλίας Κατσιβέλης

3. Σπύρος Μεγακλής, Ευαγγελίδης Ελευθέριος

Ανεξάρτητοι 50 και άνω:

1. Γιώργος Βάγιας

2. Λουκάς Γιαλουρής

3. Γιώργος Μαγιόγλου, Βασίλης Σταματιάδης

Κατηγορία Παρηγοριάς:

1. Γρηγόρης Βλάσσας

2. Παντελής Θεοδώρου

3. Ηλίας Καραμπάσης, Αχιλλέας Γλαβάς 

 

* Τέσσερις φωτογραφίες από τη δράση στην Τρίπολη από το πλούσιο φωτορεπορτάζ του βετεράνου Ηρακλή Γερογιάννη. Αναμνηστική φωτό  με τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες, γενικό πλάνο από τον χώρο των αγώνων και οι απονομές στις κατηγορίες ανεξαρτήτων 40-49 και γυναικών. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ