Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αποστολή των εθνικών ομάδων στην Κύπρο για αγώνες και τιμές!

Cyprus afisa

Cyprus afisaΣτη Λευκωσία βρίσκεται από το μεσημέρι αντιπροσωπεία των εθνικών μας ομάδων για να μετάσχει στο καθιερωμένο διεθνές πρωτάθλημα της Κύπρου, αλλά και να γνωρίσει τιμές από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η Π.Ο.ΕΠ.Α. προσκάλεσε και φέτος την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο τετραεθνές τουρνουά, που γίνεται από αύριο 13 έως την Κυριακή 15 του μήνα (αριστερά η αφίσα των αγώνων) και παράλληλα ανακοίνωσε ότι στο τέλος του θα βραβεύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσατ. Η ελληνική ομοσπονδία εξέφρασε τη χαρά της για την ξεχωριστή τιμή από τους φίλους Κύπριους και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τους αγώνες έχοντας φέτος ομάδες και στους άνδρες και στις γυναίκες. Στην Κύπρο μετέβησαν οι Λευτέρης Μάκρας, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Κατερίνα Τόλιου και Γεωργία Ζαβιτσάνου. Τους αθλητές θα καθοδηγήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής, που θα παρίσταται στη βράβευση και ως το μοναδικό μέλος από τη δευτεραθλήτρια Ευρώπης, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και έφορος των εθνικών μας ομάδων Μανώλης Κολυμπάδης.

Το φετινό διεθνές τουρνουά διεξάγεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια ζωής της Π.Ο.ΕΠ.Α. και θα πάρουν μέρος οι εθνικές ομάδες της Ελλάδας, του Λιβάνου, της Ιορδανίας και της Κύπρου. Οι αγώνες θα γίνουν στην αίθουσα της παγκύπριας ομοσπονδίας στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης και περιλαμβάνουν το ομαδικό και το ατομικό σε άνδρες και γυναίκες. Οι τέσσερις Έλληνες διεθνείς θα μετάσχουν πρώτη φορά στο συγκεκριμένο event και ανεξάρτητα από το ότι δεν θα συναντήσουν γενικά πολύ υψηλό επίπεδο θα έχουν την ευκαιρία για μία σειρά από αγωνιστικά τεστ. Να σημειωθεί ότι στη μαρτυρική Μεγαλόνησο αγωνίστηκαν πέρσι τέτοιο καιρό ο Τάσος Ρηνιώτης και ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και είχαν επιστρέψει με τέσσερα μετάλλια. Χρυσό στο ομαδικό και στο διπλό ανδρών, ένα ασημένιο με τον Ρηνιώτη στο απλό κι ένα χάλκινο με τον Γ. Κωνσταντινόπουλο στο ίδιο αγώνισμα. Η παγκύπρια ομοσπονδία ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 13/12/2013: 
Ομαδικά Ανδρών–Γυναικών: 9.00 – 12.00, 15.30 – 20.00

Σάββατο 14/12/2013: 
Ατομικά Ανδρών–Γυναικών: 9.00 – 12.30, 15.30 – 20.00

Κυριακή 15/12/2013: 
Ατομικά Ανδρών – Γυναικών: 11.00 – 12.30 
Τελικοί: 17.00 

Η βράβευση της εθνικής Ελλάδας έχει προγραμματιστεί να γίνει μετά τη λήξη του τουρνουά στην εκδήλωση των Κυπρίων για τα 50χρονα.

Θυμίζουμε ότι λόγω της συμμετοχής στην τετραεθνή συνάντηση η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει μεταφέρει τις προσεχείς αγωνιστικές της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών (7η, 8η και 9η) για το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου, αντί για τις 14 και 15 του μήνα, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Έτσι, από τα δύο κορυφαία διασυλλογικά πρωταθλήματα αυτό το διήμερο θα γίνουν κανονικά αγώνες μόνο στην Α2 ανδρών.

                                                         

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ