Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πέρασε στο κυρίως ταμπλό του απλού νεανίδων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος η Τόλιου

Vatsa me_Toliou_Maroco_4

Vatsa me_Toliou_Maroco_4Υλοποίησε τον αρχικό της στόχο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων του Μαρόκου η Κατερίνα Τόλιου. Το πρωί κατέβαλλε εύκολα την Ιμάν Αΐτ Ραχάλ από τη διοργανώτρια χώρα με 4-0 σετ, κατέκτησε τη 2η θέση στο 21ο γκρουπ και προχώρησε στον 1ο γύρο του απλού. Την επόμενη αντίπαλό της θα τη μάθει αργότερα ύστερα από τη σχετική κλήρωση, πάντως δεδομένα θ’ ανέβει ο βαθμός δυσκολίας, καθώς θα συναντήσει είτε μία νικήτρια από άλλο γκρουπ, είτε ένα από τα 16 φαβορί, που έχουν βρεθεί απευθείας στα νοκ άουτ των «64». Οι αγώνες του ταμπλό των νεανίδων αρχίζουν σήμερα αργά το απόγευμα ώρα Ελλάδας. Την 1η θέση του 21ου γκρουπ πήρε με το απόλυτο των νικών η Ρωσίδα Ντάρια Τσέρνοβα.

Η αθλήτρια του Δ.Α.Ο. Ταύρου, που ήταν επικεφαλής του ομίλου, δεν είχε να κάνει τίποτα άλλο σήμερα στο «Prince Moulay Abdellah Stadium» εκτός από το να επιβεβαιώσει ότι ήταν σούπερ φαβορί για τη δεύτερη νίκη της. Η Ραχάλ, που επιλέχθηκε από τη διοργανώτρια χώρα, ήταν αδύνατο να αποτελέσει απειλή (μάλιστα δεν είναι βαθμολογημένη στο διεθνές rankinglist). Η Τόλιου ήταν πολύ σταθερή στην άμυνα, είχε σωστή τακτική και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα Επιβλήθηκε με 4-0 σετ (11-7, 11-4, 11-2, 11-6) και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και πράγματα για τη συνέχεια. Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του γκρουπ η Ντάρια Τσέρνοβα έκαμψε την Αγιό Ουντό από τη Νιγηρίαμε 4-1 σετ (11-2, 11-5, 11-4, 8-11, 11-3) και ολοκλήρωσε αήττητη τους αγώνες της σε αυτή τη φάση.

H ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΓΚΡΟΥΠ

ΟΝΟΜΑ                    ΒΑΘΜΟΙ   Ν.-.Η.    ΣΕΤ

1. Τσέρνοβα (Ρωσία)  6              3-0     12-2

2. Τόλιου (Ελλάδα)     5              2-1      9-4

3. Ουντό (Νιγηρία)     4              1-2      5-8

4. Ραχάλ (Μαρόκο)    3              0-3     0-12

 

* Φωτό: Η Κατερίνα Τόλιου και ο προπονητής της Κώστας Βατσακλής, που χαλαρώνουν σε αξιοθέατα του Ραμπάτ, βρήκαν…τον δρόμο για την πρόκριση στην τελική φάση του απλού νεανίδων 

                                                        

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ