Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αλλαγή ημερομηνίας σε αγωνιστικές της Α1 ανδρών λόγω συμμετοχής στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου

Makras sti_Rouen

Makras sti_RouenΔεκτή έκανε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. την πρόσκληση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για συμμετοχή στο διεθνές πρωτάθλημα της Κύπρου, που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013. Μάλιστα, η φετινή πρόσκληση προσέλαβε ξεχωριστή σημασία για την ελληνική ομοσπονδία, καθώς η Π.Ο.ΕΠ.Α. ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο του τουρνουά θα βραβεύσει την εθνική μας ομάδα των ανδρών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσατ. Η απόφαση για τη συγκεκριμένη αποστολή στο μεταξύ, οδήγησε σε τροποποίηση του προγράμματος για αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Το event στη μαρτυρική Μεγαλόνησο γίνεται σταθερά τέτοιο καιρό τα τελευταία χρόνια και πάντα με προσκλήσεις λίγων χωρών. Το περσινό ήταν τετραεθνές, η Ελλάδα είχε πάρει μέρος με δύο αθλητές (Ρηνιώτης, Γ. Κωνσταντινόπουλο) και είχε κατακτήσει τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο). Φέτος η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα στείλει δύο άνδρες και δύο γυναίκες και είναι οι Λευτέρης Μάκρας, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Κατερίνα Τόλιου και Γεωργία Ζαβιτσάνου. Τα αγωνίσματα είναι απλό, διπλό και ομαδικό (με το σύστημα κορμπιγιόν το τελευταίο). Τους αθλητές θα κοουτσάρει ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής, ενώ λόγω της βράβευσης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των ανδρών προκλήθηκε από την Παγκύπρια Ομοσπονδία και θα παραστεί και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης.

Από κει και πέρα το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών επρόκειτο να συνεχιστεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου. Μετά την οριστικοποίηση της παρουσίας στο τουρνουά της Κύπρου όμως, η 7η , η 8η και η 9η αγωνιστική μετατέθηκαν για τις 21 και 22 του μήνα. Για το ίδιο διήμερο είχαν ήδη οριστεί αγωνιστικές για την Α1 εθνική κατηγορία γυναικών και την Α2 εθνική κατηγορία γυναικών, ενώ οι επόμενες αγωνιστικές της Α2 ανδρών θα διεξαχθούν κανονικά στις 14 και 15 Δεκεμβρίου. Απλά, πέρα από την αλλαγή ημερομηνίας στους άνδρες υπήρξε και τροποποίηση σε ωράρια των αγώνων της Α2 γυναικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από το πρόγραμμα του πρωταθλήματος στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr).

* Και στους δύο αγώνες της Μπαγιάρ Αρζεντάν 2 για την 3η κατηγορία της Γαλλίας (National 1) μετείχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Γιώργος Φραγκούλης. Στο σαββατιάτικο ματς με τη Ραμπουγιέ, όπου η ομάδα του έχασε 8-3 εκτός έδρας, σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα. Την Κυριακή, στο νικηφόρο 8-2 επί της Μπορντό CAM 2, που έγινε νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, ο 21χρονος πρωταθλητής πέτυχε δύο νίκες σε ισάριθμα ατομικά ματς. Υπενθυμίζουμε ότι ύστερα από έξι παιχνίδια η Μπαγιάρ Αρζεντάν είναι στην 4η θέση του γκρουπ Α με 11 βαθμούς.

 

* Φωτό του Λευτέρη Μάκρα από τη Ρουέν της Γαλλίας. Ο αθλητής της Αμικάλ Λεγκ Σεζέρ και του Πέρα Αθηνών είναι ένας από τους αθλητές, που θ’ αγωνιστούν στο τουρνουά της Κύπρου,   

                                                         

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ