Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αποθέωση της εθνικής μας ομάδας ανδρών στα social media

Hellas-Germany final

Hellas-Germany finalΗ τιτάνια προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έκλεισε με νέα καλή εμφάνιση στον συναρπαστικό τελικό με τη Γερμανία. Οι διεθνείς μας δεν απέφυγαν την ήττα από το φαβορί, αλλά με δεδομένη την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν και τις πρωτοφανείς συγκινήσεις που χάρισαν, ο κόσμος του πινγκ πονγκ και άλλοι φίλαθλοι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για το συγκρότημα του Κώστα Βατσακλή. Επιπλέον γράφτηκαν εμψυχωτικά λόγια για τις αθλήτριες της εθνικής γυναικών, οι οποίες δεν τα κατάφεραν σε αυτή την αποστολή τους (σημειώνεται πάντως, ότι γράφτηκαν πριν από τα ευχάριστα νέα από την E.T.T.U., η οποία αποφάσισε αλλαγές σε θέματα διεξαγωγής του ομαδικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σύμφωνα με αυτές η ομάδα διατηρείται στη 2η κατηγορία).   

Αναφέρουμε και σήμερα κάποια από τα σχόλια των φίλων του αθλήματος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:  

* Για μας είσαστε πρωταθλητές!!!! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν για την καταπληκτική εμφάνιση και προσπάθεια της εθνικής μας!!! Άλλωστε έδειξαν ότι θα μας χαρίσουν και άλλες μεγάλες στιγμές στο μέλλον!!!

* ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ 2-2 ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΜ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΙΝ..

* Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν αυτό που λίγα χρόνια πριν φάνταζε ακατόρθωτο!

* Χρυσοί στις καρδιές μας

* ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ..

* Ήττα(ν) σαν νίκη

* ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα ανδρων για το ασημένιο στο Πανερωπαϊκό!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τόσο κοντα στο όνειρο, αλλά..!!!!!Θα ήθελα να δω το 2-2!!!!!!!!!!

* Άπειρα μπράβο

* Πολύ μεγάλη επιτυχία! Μπράβο στα παιδιά!

* Συγχαρητήρια στους λεβέντες. Έστω και τώρα η προσπάθεια τόσων ετών δικαιώθηκε για τον Καλλίνικο, τον Παναγιώτη, τον Κώστα και τον Τάσο. Τα εύσημα ανήκουν τόσο στον Νίκο Κωστόπουλο και τον Γιώργο Καρύτσα όσο και στον τωρινό προπονητή Κώστα Βατσακλή.

* Γκιωνάρα είσαι τεράστιος

* Μπράβο στα παλικάρια μας. Τρένο ο Γκιώνης

* Δύο σοράκια μας πήρανε το χρυσό

* Μπράβο παιδιά. Τεράστια-απίστευτη η επιτυχία σας. Μας κάνατε περήφανους με το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαΐκό. Δώσατε μεγάλη ώθηση στη χειμαζόμενη από τα προβλήματα ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση.

* Το κρατάγαμε το χρυσό με τα δυο χέρια και μας το απέσπασαν με την βία. Για άλλη μια φορά καταπληκτική η εθνική. Μπράβο σε όλη την ομάδα.

* ΜΕΓΑΛΗΟΜΑΔΑ! PROUD TO BE GREEK

* Συγχαρητήρια και πάλι παλέψατε σαν Έλληνες!!!!!!! Μας κάνατε να ελπίζουμε και για την πρώτη θέση μέχρι το τέλος ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ….καλή συνέχεια.

* Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους

* Ο Καλλίνικος θα έτρωγε σίδερα στο 2-2!!!

* Ευχαριστούμε την ομαδάρα μας για ό,τι μάς έδωσε. Τούς αθλητές και τον προπονητή. Το χρυσό το ήθελα μόνο για σας. Για τη δική σας χαρά. Εμείς, όλοι πιστεύω ήμασταν, ήδη, ικανοποιημένοι και περήφανοι για σας!!!!! Μπράβο σας!!!

* Αχ ρε Ελλάδα. Όλεεεε

* Δεν έχω λόγια , μπράβο σε όλους!

* ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

* ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ TABLE TENNIS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ !!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

* Λίγη υπομονή και τα κορίτσια μας σύντομα θα επιστέψουν εκεί που πραγματικά θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να βρίσκονται…

* Μπράβο στα κορίτσια μας. Θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Συνεχίστε τις προσπάθειες. Σίγουρα αξίζετε περισσότερα.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ